עוגת רעידת אדמה אני
עוגת רעידת אדמה אני ללא גלוטן ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת קקאו, גבינת שמנת, סוכר של ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 18%. נסו עוגת רעידת אדמה, עוגת רעידת אדמה, ו עוגת רעידת אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן תערובת עוגה לפי ההוראות על החבילה.
משמנים קלות את התחתון ואת הצדדים של אחד 9 x 13 אינץ תבנית אפייה.
מפזרים קוקוס ואגוזים על תחתית המחבת.
שלב 1/2 כוס חמאה מומסת או מרגרינה, גבינת שמנת וסוכר 2 כוסות ממתקים. הכה עד חלקה.
יוצקים (כף) מעל הבלילה עוגה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות או עד קיסם יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר לפני הציפוי.
שלב קקאו, קולה ו 1/2 כוס מרגרינה בסיר. מבשלים מעל חום בינוני עד שחין תערובת, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת על הסוכר ' ממתקים הנותרים. הכה עד חלקה.
מורחים ציפוי על עוגה. (אם אתה אוהב זיגוג עבה להוסיף סוכר ' ממתקים יותר.