קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת רפרפת הדלעת המתוקה של סבתא

עוגת רפרפת הדלעת המתוקה של סבתא
עוגת רפרפת הדלעת המתוקה של סבתא דורשת 2 שעות ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך חמאה, שמנת כבדה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 33%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת סקווש האברד לחג ההודיה, עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת חביצת הביצה של סבתא.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה גדול עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסדרים סקווש על תבנית אפייה מרופדת. צלי בתנור שחומם מראש עד העור הוא השחמה והבשר רך, כ 45 דקות; לאפשר להתקרר לפני הטיפול.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר בשר מסקווש באמצעות כף.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
הפחת את הגדרת הטמפרטורה על התנור ל-375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים 2 כוסות סקווש במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים את הסוכר החום, ביצים, שמנת, פאי תפוחים תבלין, מלח וחמאה; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
יוצקים את תערובת הסקווש לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סכין קילוףסכין קילוף
8
אופים עד המילוי עולה, כ 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®