קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד אספרסו שקדים

עוגת שוקולד אספרסו שקדים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, עוגת שוקולד אספרסו שקדים עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 26 גרם שומן ובסך הכל 339 קלוריות . מתאים ל-12 מנות. הוא עובד הכי טוב כקינוח, והוא נעשה תוך כשעה ו-15 דקות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם גרגירי אספרסו, אספרסו, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 37% . מתכונים דומים: מאפינס עוגת קפה אספרסו ,קאפקייקס אספרסו שוקולד עם קרם חמאה מוקה ופחזניות שמנת עם קרם אספרסו פיל .

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בינתיים מערבבים במעבד מזון שקדים ו-2 כפות סוכר; מכסים ומעבדים עד לטחון. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובהסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה גדולה, קרמי את החמאה ואת יתרת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה את השוקולד, האספרסו, הקקאו, מיץ התפוזים, גרגירי האספרסו, הווניל והשקדים השמורים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
4
מקציפים את החלבונים השמורים בגובה רב עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים חלבונים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
5
יוצקים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים בחום של 350 מעלות במשך 42-48 דקות או עד שהעוגה חוזרת כשנוגעים בה קלות. מצננים על רשת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מקשטים בסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
פולי קפהפולי קפה