עוגת שוקולד אספרסו שקדים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, עוגת שוקולד אספרסו שקדים עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 26 גרם שומן ובסך הכל 339 קלוריות . מתאים ל-12 מנות. הוא עובד הכי טוב כקינוח, והוא נעשה תוך כשעה ו-15 דקות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם גרגירי אספרסו, אספרסו, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 37% . מתכונים דומים: מאפינס עוגת קפה אספרסו ,קאפקייקס אספרסו שוקולד עם קרם חמאה מוקה ופחזניות שמנת עם קרם אספרסו פיל .
הוראות
מניחים חלבונים בקערה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בינתיים מערבבים במעבד מזון שקדים ו-2 כפות סוכר; מכסים ומעבדים עד לטחון. לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה, קרמי את החמאה ואת יתרת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה את השוקולד, האספרסו, הקקאו, מיץ התפוזים, גרגירי האספרסו, הווניל והשקדים השמורים.
מקציפים את החלבונים השמורים בגובה רב עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים חלבונים לתוך הבלילה.
יוצקים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 42-48 דקות או עד שהעוגה חוזרת כשנוגעים בה קלות. מצננים על רשת במשך 10 דקות.
הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; להתקרר לחלוטין.
מקשטים בסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה אם רוצים.