קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד אספרסו שקדים

עוגת שוקולד אספרסו שקדים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, עוגת שוקולד אספרסו שקדים עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 26 גרם שומן ובסך הכל 339 קלוריות . מתאים ל-12 מנות. הוא עובד הכי טוב כקינוח, והוא נעשה תוך כשעה ו-15 דקות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם גרגירי אספרסו, אספרסו, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 37% . מתכונים דומים: מאפינס עוגת קפה אספרסו ,קאפקייקס אספרסו שוקולד עם קרם חמאה מוקה ופחזניות שמנת עם קרם אספרסו פיל .

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בינתיים מערבבים במעבד מזון שקדים ו-2 כפות סוכר; מכסים ומעבדים עד לטחון. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובהסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה גדולה, קרמי את החמאה ואת יתרת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה את השוקולד, האספרסו, הקקאו, מיץ התפוזים, גרגירי האספרסו, הווניל והשקדים השמורים.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
4
מקציפים את החלבונים השמורים בגובה רב עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים חלבונים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
5
יוצקים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים בחום של 350 מעלות במשך 42-48 דקות או עד שהעוגה חוזרת כשנוגעים בה קלות. מצננים על רשת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מקשטים בסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
פולי קפהפולי קפה