עוגת שוקולד גרמנית לבנה של קלרה
עוגת השוקולד הגרמנית הלבנה של קלרה עשויה להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2114 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 117 גר' של שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח די יקר. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. . נסו עוגת שוקולד לבן גרמנית, קלרה הופכת לאחת {: עוגת תפוחים עם מייפל}, ו עוגת שוקולד גרמנית III (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. מקציפים את החלמונים אחד בכל פעם, ואז מערבבים את השוקולד המומס ואת הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה. מערבבים באגוזים וקוקוס.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר. מחלקים את הבלילה למחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.