עוגת שוקולד-דובדבן
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מילוי של עוגת דובדבנים, קרום פירורי קרקר גראהם מוכן לשימוש, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת פודינג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים 1 כוס עוגת דובדבנים מילוי על החלק התחתון של הקרום. מקציפים תערובות פודינג וחלב בקערה בינונית עם להקציף 2 דקות. מערבבים ב 1-1 / 2 כוסות שוט מגניב; להפיץ על שכבת דובדבן בקרום.
כף נותרת שוט מגניב סביב קצה העוגה כדי ליצור גבול 1 אינץ'. מילוי מרכז עם מילוי פאי דובדבנים שנותר.
מקררים 4 שעות או עד המשרד.