עוגת שוקולד חמאת בוטנים
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 164 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, אגוזי פקאן, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שוקולד עם שוקולד חלב-ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים שבירה, עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם זיגוג חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, המים, השמן, החומץ והווניל.
שלב את הקמח, הקקאו, הסודה לשתיה והמלח; מקציפים בהדרגה לשמן.
יוצקים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
בקערה אחרת מקציפים את גבינת השמנת, חמאת הבוטנים, 1/3 כוס הסוכר, הביצה והמלח לתערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס.
זרוק על ידי כפות מעל בלילת עוגה; לחתוך דרך הבלילה עם סכין כדי מערבולת את תערובת חמאת בוטנים.
מפזרים אגוזי פקאן ושאר הסוכר.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת לפני החיתוך. מקררים שאריות.