עוגת שוקולד-חמאת בוטנים דביקה
עוגת שוקולד וחמאת בוטנים דביקה היא ללא גלוטן ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. אם יש לכם בוטנים קלויים, חלב, תערובת עוגת השטן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 254 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד-חמאת בוטנים דביקה, מהפך דביק שוקולד חמאת בוטנים עוגה, ו חטיף שוקולד חמאת בוטנים דביק.
הוראות
תנור חום עד 177°. קל לרסס 13x9 אינץ מחבת עם תרסיס אפייה עם קמח (אין להשתמש במחבת כהה או לא מקל). בקערה גדולה, מערבבים את העוגה, חמאה, חלב וביצה 1 עם כפית עד הבצק. כף למחבת.
מניחים לעטוף פלסטיק על הבצק; לחץ באופן שווה במחבת.
מפזרים בצק עם שבבי חמאת בוטנים ובוטנים.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, חמאת בוטנים, וניל 3 ביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. הכה באבקת סוכר במהירות נמוכה.
יוצקים תערובת על תערובת שוקולד במחבת; להפיץ באופן שווה.
אופים 45 עד 50 דקות או עד ציפוי מוגדר וחום זהוב עמוק. מגניב לפחות 30 דקות כדי לשרת חם, או מגניב לחלוטין. בעת חיתוך חתיכות הגשה, לנגב סכין עם מגבת נייר לאחר חיתוך כל שורה. מעל כל חתיכה עם ציפוי פאדג ' חם ובוטנים קצוצים. חנות מכוסה במקרר.