קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד יין פורט

עוגת שוקולד יין פורט
עוגת שוקולד יין פורט עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 373 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו קמח, סירופ תירס, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: עוגת יין פורט אוכמניות שוקולד, מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי, ו עוגת שוקולד חלב פאונד עם יין פורט.

הוראות

1
בחלק העליון של דוד כפול, להמיס שוקולד לא ממותק ו 3/4 כוס חמאה, ערבוב מדי פעם, עד חלקה. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 10 אינץ Bundt או מחבת צינור.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, לנצח חלמונים ביצה 3/4 כוס סוכר יחד עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות. מערבבים בהדרגה את כוס 3/4 של יין פורט וקמח. מקפלים בתערובת שוקולד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חלמון ביצהחלמון ביצה
יציאהיציאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
בקערה נקייה, מקציפים חלבונים ביצה עם קרם של טרטר עד מוקצף. בהדרגה לטאטא 3 כפות סוכר, ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר. לקפל במהירות אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
אגוזי מלךאגוזי מלך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 45 דקות, או עד שנבדק עם קיסם. מגניב במחבת 10 דקות. הפוך על צלחת הגשה. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
6
כדי להפוך את הזיגוג: בחלק העליון של דוד כפול, מעל מים רותחים קלות, לשלב שוקולד צ ' יפס, 1/2 כוס חמאה וסירופ תירס. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד נמס. מערבבים את היין פורט 1/2 כוס הנותרים וניל עד התערובת חלקה. להפריש להתקרר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
יציאהיציאה
ונילוניל
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
7
יוצקים זיגוג על העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג