עוגת שוקולד יין פורט
עוגת שוקולד יין פורט עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 373 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו קמח, סירופ תירס, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: עוגת יין פורט אוכמניות שוקולד, מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי, ו עוגת שוקולד חלב פאונד עם יין פורט.
הוראות
בחלק העליון של דוד כפול, להמיס שוקולד לא ממותק ו 3/4 כוס חמאה, ערבוב מדי פעם, עד חלקה. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 10 אינץ Bundt או מחבת צינור.
בקערה גדולה, לנצח חלמונים ביצה 3/4 כוס סוכר יחד עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות. מערבבים בהדרגה את כוס 3/4 של יין פורט וקמח. מקפלים בתערובת שוקולד מקורר.
בקערה נקייה, מקציפים חלבונים ביצה עם קרם של טרטר עד מוקצף. בהדרגה לטאטא 3 כפות סוכר, ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר. לקפל במהירות אגוזי מלך.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 45 דקות, או עד שנבדק עם קיסם. מגניב במחבת 10 דקות. הפוך על צלחת הגשה. מגניב לגמרי.
כדי להפוך את הזיגוג: בחלק העליון של דוד כפול, מעל מים רותחים קלות, לשלב שוקולד צ ' יפס, 1/2 כוס חמאה וסירופ תירס. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד נמס. מערבבים את היין פורט 1/2 כוס הנותרים וניל עד התערובת חלקה. להפריש להתקרר במשך כ -30 דקות.
יוצקים זיגוג על העוגה מקורר.