עוגת שוקולד לבן
עוגת שוקולד לבן דורשת בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד לבן עם מילוי משמש וקרם חמאה שוקולד לבן, עוגת הלבנה: עוגת שכבה לבנה עם ציפוי שוקולד לבן, ו עוגת גיליון שוקולד לבן עם ציפוי שוקולד לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לנפות יחד את הקמח 2 1/2 כוסות, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
בסיר קטן, להמיס 6 אונקיות שוקולד לבן ומים חמים על אש נמוכה. מערבבים עד חלקה, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה, קרם 1 כוס חמאה ו 1 1/2 כוס סוכר עד אור ורך.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב עם כל תוספת. מערבבים בתערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה.
יוצקים הבלילה לשני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
אופים במשך 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
כדי להכין ציפוי: בקערה בינונית, לשלב 6 אונקיות שוקולד לבן, 2 1/2 כפות קמח 1 כוס חלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא עבה מאוד. מגניב לגמרי.
בקערה גדולה, קרם 1 כוס חמאה, 1 כוס סוכר 1 כפית וניל; לנצח עד אור ורך. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד לבן מקורר. הכה במהירות גבוהה עד שזה עקביות של קצפת.
התפשטות בין שכבות, על גבי וצדדים של עוגה.