הודו צלוי עם לימון ועירית
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, טורקיה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו הודו צלוי עם רוזמרין ולימון, הודו צלוי מרווה עם רוטב לימון-ביי, ו הודו צלוי אוהיי עם רוזמרין, לימון ושום (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב 1/4 כוס של עירית עם החמאה, גרידת לימון ומיץ, 1 כף מלח כשר 1 כפית פלפל ודופק עד חלקה.
מעבירים 1/4 כוס של חמאת לימון צ ' ייב לקערה קטנה ומערבבים בקמח; מילואים.
החל בצוואר, להפריד בעדינות את העור טורקיה מן השד והרגליים באמצעות האצבעות. מתבלים את חלל תרנגול ההודו במלח. לשפשף חצי חמאת הלימון-צ ' ייב ממעבד המזון מתחת לעור, להפיץ אותו על השד והירכיים.
מניחים את תרנגול ההודו על מתלה במחבת גדולה ומפזרים את הגזר, הבצל ופרוסות הלימון במחבת; מוסיפים 1 1/2 כוסות מים. לשפשף את חמאת הלימון-צ ' ייב הנותרים ממעבד המזון בכל רחבי החלק החיצוני של טורקיה. צלוי על המתלה התחתון של התנור במשך 3 1/2 עד 4 שעות, הוספת 1 1/2 כוסות מים למחבת הצלייה וריסוס טורקיה בנייר כסף באמצע צלייה. ההודו נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס עמוק ב רשם הירך 17
לחשוף את טורקיה ולהעביר ללוח גילוף; תן לנוח במשך 30 דקות.
בינתיים, מסננים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה גדולה; להשליך את המוצקים. כפית את השומן ולזרוק אותו. (אתה צריך להיות על 2 כוסות של מיצי מחבת פגומים. בסיר גדול, להרתיח את מלאי טורקיה עד שהוא מופחת 3 כוסות, על 15 דקות. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה; להוסיף את המניה מופחת לגרד כל חתיכות משחימים תקוע בתחתית הצדדים של המחבת. מסננים את המניה לסיר.
מוסיפים את מיצי המחבת ומביאים לרתיחה.
להקציף בתערובת חמאה וקמח שמורות ומבשלים מעל חום מתון, מטאטא כל הזמן. מבשלים עד מעובה, כ 4 דקות, ואת העונה את הרוטב עם מלח.
הוסף את 2 כפות הנותרים של עירית. חותכים את ההודו ומגישים, מעבירים את הרוטב ליד השולחן.