עוגת שוקולד לבן שוויצרי
. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, מים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת שוקולד לבן שוויצרי רול עם קצפת ריבס, עוגת שכבות שוקולד לבן עם מילוי משמש וקרם חמאה שוקולד לבן, ו עוגת הלבנה: עוגת שכבה לבנה עם ציפוי שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. לנפות יחד את הקמח וסודה לשתייה; להפריש.
קוצצים את השוקולד הלבן ומניחים אותו בקערה בינונית.
יוצקים את המים החמים על זה ומערבבים עד שוקולד נמס וחלק. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. מקציפים את החלמונים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ואת הוניל. מקציפים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, ערבוב רק עד incorporated.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.