עוגת שוקולד ללא חלב עם ציפוי שוקולד גרמני
עוגת שוקולד ללא חלב עם ציפוי שוקולד גרמני הוא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 1207 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 45 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, טופו משי, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ציפוי עוגת שוקולד גרמנית II, ציפוי לעוגת שוקולד גרמנית, ו ציפוי עוגת שוקולד גרמנית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני מחבתות עוגה עגולות 10 אינץ'.
בקערה גדולה מנפה יחד קמח רב תכליתי, קמח מחיטה מלאה, סודה וקקאו.
בקערה אחרת מערבבים את הסוכר החום, שמן, 1 כוס מים, סירופ מייפל, רסק תפוחים, חומץ, וניל.
מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים ומערבבים במשך 2 דקות.
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 40 דקות.
מגניב וכפור עם ציפוי שוקולד גרמני לא חלבי. כדי להכין ציפוי: חלב סויה דל, סירופ מאלט שעורה, וסירופ אורז חום.
מערבבים תחליף ביצה ו 1/4 כוס מים עד קצף.
מוסיפים לתערובת חלב וסירופ ומבשלים עד מעובה.
מערבבים טופו במעבד מזון עד חלקה ולהוסיף תערובת סירופ מעובה עם קוקוס, פקאנים, arrowroot. מבשלים 2 דקות ולהסיר מהחום. מגניב.