קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות15
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד מאפיוסו

עוגת שוקולד מאפיוסו
עוגת שוקולד מאפיוסו עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 15. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חלב, חלבונים, קמח עוגה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 18%, וזה די רע. עוגת שוקולד עם זיגוג גבינת שמנת וזיגוג שוקולד סאטני, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל של השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, ו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל של השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים יחד 1/2 כוס קקאו ו -3 / 4 כוס מים רותחים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בקערה קטנה נוספת ממיסים סודה לשתייה בשמנת החמוצה על ידי ערבוב יחד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה גדולה שמנת את 1/2 כוס החמאה ו -2 כוסות הסוכר. מערבבים בהדרגה את תערובת השמנת החמוצה ותערובת הקקאו לסירוגין עם החומרים היבשים. מקציפים עד רכה. מקציפים את החלבונים עד שהם נוקשים ומקפלים פנימה את החלבונים ו -1 1/2 כפיות וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
משמנים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ ' ויוצקים לתוכה את הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס) למשך 50 דקות. פרוסט עם ציפוי שוקולד לה פמיליה (למטה).
מרכיבים שתצטרך
ציפוי שוקולדציפוי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להכנת ציפוי שוקולד לה פמיליה: קרם 6 כפות חמאה או מרגרינה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי שוקולדציפוי שוקולד
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים 3/4 כוס קקאו וסוכר קונדיטור לסירוגין עם חלב; מקציפים עד להתפשטות עקביות. ניתן להשתמש בחלב פחות או יותר בהתאם למרקם הרצוי. מערבבים פנימה את הווניל. זה מניב כ -2 כוסות זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ונילוניל
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
חלבחלב

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת שוקולד עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.