קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מדהימה ללא קמח עם קצפת

עוגת שוקולד מדהימה ללא קמח עם קצפת
עוגת שוקולד מדהימה ללא קמח עם קצפת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד, קפה חזק, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוגת שוקולד ללא קמח עם קצפת שקדים, עוגת שוקולד ללא קמח עם קצפת צ'אי, ו עוגת Macaroon קוקוס לימון מריר ללא קמח עם שוקולד לבן קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות f. חמאה הקרביים של 2 מחבתות springform מיני (גודל 4 אינץ') ו ישבנים קו עם עיגולים של נייר קלף.ממיסים שוקולד עם קפה בדוד כפול או קערה מעל מים רותחים. לחלופין, אתה יכול להשתמש במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להקציף סוכר וביצה יחד בקערת דוכן מיקסר מתכת. הגדר את קערת המיקסר על סיר של רותח, לא רותחים, מים, ו לטאטא עד התערובת חמה למגע וסוכר הוא מומס – הקפד לא לבשל את התערובת! שים על מעמד מערבל והכה במהירות בינונית עד אור וכמעט שולש נפח, על 3 דקות. הפחת מהירות בינונית-נמוכה והמשיך להכות עוד 2 minutes.In קערה צוננת, קרם ביט ממש מעבר לשלב הרך-שיא. מקפלים רבע תערובת ביצים לתערובת שוקולד כדי להבהיר, ולאחר מכן מקפלים תערובת שוקולד בחזרה לתערובת הביצה הנותרת. מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
העברת מחבתות מוכן, החלק העליון, ברז מלא מחבתות קלות על משטח העבודה כמה פעמים כדי ליישב כל כיסי אוויר.
4
מחבתות מקום גדול יותר (השתמשתי 9 אינץ') תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
הוסף מספיק מים חמים לתבנית אפייה כדי לבוא באמצע הצדדים של מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
אופים 30 דקות. פתח את דלת התנור 30 שניות כדי לשחרר כל לחות עודפת שבונה בתנור. המשך אפייה עד מרכז העוגה מרגיש קצת מוצק כאשר נלחץ קלות עם האצבעות שלך, עוד 15-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר עוגות מהתנור ולתת להתקרר בטמפרטורת החדר (שים לב, אם אפיית העוגות הגדולות לך לקרר אותם בתנור הסגור במשך שעתיים).הפעל סכין חמה סביב בתוך מחבתות, בזהירות להסיר מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מעבירים למקרר ומקררים עד חברה מאוד. לעטוף בניילון נצמד ולשמור מקורר עד מוכן לשרת
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
הסר עוגות מהמקרר ולחזור לטמפרטורת החדר. לפחות 1 שעה לפני ההגשה, מחממים תנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו. אם רק השתמשת בתנור, כבה אותו. לפתוח עוגות ולהגדיר על צלחות הגשה תנור הוכחה. לחמם אותם בתנור במשך כ 20-30 דקות או עד שהם חמים לאורך כל הדרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות