עוגת שוקולד מותכת
מתכון עוגת שוקולד מותכת יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך סוכר מגורען, חלמונים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת שוקולד מותכת, עוגת שוקולד מותכת, ו עוגת שוקולד מותכת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 6 (6 אונקיה) ramekins.
מניחים 5 1/2 אונקיות של השוקולד והחמאה בחלק העליון של דוד כפול, ולהמיס אותם מעל מים רותחים.
באמצעות מיקסר עם מצורף להקציף, להכות את הביצים, חלמונים וסוכר יחד עד חיוור ועבה, על 8 דקות. להפחית את המהירות ולהוסיף קמח.
מוסיפים את תערובת השוקולד וממשיכים להכות עד מבריק, בערך עוד 5 דקות.
מחלקים חצי התערובת לתוך ramekins. מחלקים את השוקולד הקצוץ הנותרים בין ramekins, מה שהופך ערימה קטנה באמצע כל אחד. למעלה עם שאר הבלילה.
אופים עד רק להגדיר בקצוות, אבל המרכז עדיין מתנועע. בערך 12 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מגניב רק כמה דקות unmold כל עוגה על צלחת.