קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי מסקרפונה

עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי מסקרפונה
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סודה לשתייה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי "ברי האפויה". זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת בית נמלים עם ציפוי מסקרפונה שוקולד, אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, ו קפה-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי מוקה-Mascarpone.

הוראות

1
שים את כל המרכיבים היבשים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את כל המרכיבים הנוזליים.
3
מערבבים עד רק חלק.
4
ספריי שני 8-אינץ מחבתות עם ספריי בישול. שים פיסת קלף בתחתית המחבת ותרסס שוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות העוגה.
6
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות במשך כ 45 דקות, או עד קיסם יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. להפוך אותם ולתת מגניב לחלוטין.
8
תכיני את הציפוי. מקציפים את השמנת הכבדה עד פסגות נוקשות טופס. בקערה אחרת, לטאטא יחד את המסקרפונה, קינמון, וניל, מלח וסוכר. בעדינות לקפל את הקצפת לתוך תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
נייר אורזנייר אורז
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
תשתמשי בחצי מהציפוי ותכסי את החלק העליון של העוגה. חזור עם השכבה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
10
מפזרים קינמון על גבי לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקקאו שחור לא ממותק (אני מעדיף שחור עבור המתכון הזה, אבל אתה יכול להשתמש רגיל.)קקאו שחור לא ממותק (אני מעדיף שחור עבור המתכון הזה, אבל אתה יכול להשתמש רגיל.)6511 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח2961 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנייר אורזנייר אורז2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכריות פרוסות neccoסוכריות פרוסות necco227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה11 כף אורגנו מיובשנייר אורזנייר אורז2חתיכות טופי הית' ברסוכריות פרוסות neccoסוכריות פרוסות necco2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

עוגת שוקולד בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "