עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי מסקרפונה
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סודה לשתייה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי "ברי האפויה". זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת בית נמלים עם ציפוי מסקרפונה שוקולד, אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, ו קפה-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי מוקה-Mascarpone.
הוראות
שים את כל המרכיבים היבשים בקערה גדולה.
מוסיפים את כל המרכיבים הנוזליים.
ספריי שני 8-אינץ מחבתות עם ספריי בישול. שים פיסת קלף בתחתית המחבת ותרסס שוב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות במשך כ 45 דקות, או עד קיסם יוצא נקי.
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. להפוך אותם ולתת מגניב לחלוטין.
תכיני את הציפוי. מקציפים את השמנת הכבדה עד פסגות נוקשות טופס. בקערה אחרת, לטאטא יחד את המסקרפונה, קינמון, וניל, מלח וסוכר. בעדינות לקפל את הקצפת לתוך תערובת הגבינה.
תשתמשי בחצי מהציפוי ותכסי את החלק העליון של העוגה. חזור עם השכבה השנייה.
מפזרים קינמון על גבי לקישוט.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
עוגת שוקולד בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "