עוגת שוקולד מריר, דובדבנים וקצפת שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד מריר, דובדבנים, וקצפת שקדים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 1370 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 100 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית שקדים, קצפת, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד מריר ועוגת קצפת מנטה, עוגת שקדים-משמש עם קצפת, ו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד.
הוראות
הפוך את הקרום: קמח הדופק, אבקת סוכר, ומלח במעבד מזון להתמזג.
מוסיפים חמאה ודופק כמה פעמים עד שהבצק נראה כמו קמח תירס. חותכים שעועית וניל בזהירות לגרד זרעים עם כפית; מוסיפים לבצק.
טפטוף בתערובת ביצה ודופק עד הבצק מגיע יחד.
שטחו את הבצק לתוך דיסק וצינה, עטופים בניילון נצמד, לפחות 1 שעה ועד 2 ימים.
רול בצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקורפל לתוך 10 1/2-in. מעגל. הקלו את הבצק ל-9 מ " מ. טארט פאן, באמצעות האגודל, לחץ לצדדים בפינה התחתונה; לקפל קצוות כדי לעזור טופס שפה. מעטפת קו עם נייר קלף ולמלא לחלוטין עם שעועית יבשה או משקולות עוגה. צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
אופים פגז 15 עד 25 דקות, או עד מוזהב קלות על הקצה ולהגדיר על החלק התחתון (להרים קלף כדי לבדוק). בזהירות להסיר קלף ומשקולות ואופים פגז עד זהב חיוור, 5 עד 10 דקות יותר.
להעביר פגז טארט מתלה, וטמפרטורת תנור נמוכה יותר 25
הפוך מילוי: לשים שוקולד בקערה בינונית חסינת חום.
קרם חום וחצי וחצי בסיר בינוני על חום בינוני עד רותח, ואז לשפוך על שוקולד.
בואו לשבת כמה דקות, ואז לערבב בעדינות עד חלקה.
לשבור ביצה לתוך קערה בינונית נפרדת, ואז לשפוך לתוך תערובת שוקולד, לטאטא כל הזמן עד משולב (לשמור על קשר עם תחתית הקערה כדי לא שוט בועות אוויר).
יוצקים תערובת לתוך פגז טארט ואופים עד רק להגדיר( כבר לא מתנועע), 25 עד 35 דקות.
הפוך ציפוי: דובדבנים חמים בסיר על אש נמוכה עם סוכר מגורען לפי הטעם עד שהסוכר נמס. קצפת עם 2 כפות. סוכר ושקדים תמצית עד פסגות רכות טופס.
חותכים טארט לפרוסות ומגישים כל אחד עם כמה דובדבנים ו מנה של שמנת על גבי.
הפוך קדימה: עד 2 ימים, צונן (להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה).