קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות5
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מריר, דובדבנים וקצפת שקדים

עוגת שוקולד מריר, דובדבנים וקצפת שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד מריר, דובדבנים, וקצפת שקדים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 1370 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 100 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית שקדים, קצפת, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד מריר ועוגת קצפת מנטה, עוגת שקדים-משמש עם קצפת, ו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד.

הוראות

1
הפוך את הקרום: קמח הדופק, אבקת סוכר, ומלח במעבד מזון להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חמאה ודופק כמה פעמים עד שהבצק נראה כמו קמח תירס. חותכים שעועית וניל בזהירות לגרד זרעים עם כפית; מוסיפים לבצק.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
טפטוף בתערובת ביצה ודופק עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
שטחו את הבצק לתוך דיסק וצינה, עטופים בניילון נצמד, לפחות 1 שעה ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
רול בצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקורפל לתוך 10 1/2-in. מעגל. הקלו את הבצק ל-9 מ " מ. טארט פאן, באמצעות האגודל, לחץ לצדדים בפינה התחתונה; לקפל קצוות כדי לעזור טופס שפה. מעטפת קו עם נייר קלף ולמלא לחלוטין עם שעועית יבשה או משקולות עוגה. צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים פגז 15 עד 25 דקות, או עד מוזהב קלות על הקצה ולהגדיר על החלק התחתון (להרים קלף כדי לבדוק). בזהירות להסיר קלף ומשקולות ואופים פגז עד זהב חיוור, 5 עד 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להעביר פגז טארט מתלה, וטמפרטורת תנור נמוכה יותר 25
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הפוך מילוי: לשים שוקולד בקערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
קרם חום וחצי וחצי בסיר בינוני על חום בינוני עד רותח, ואז לשפוך על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
בואו לשבת כמה דקות, ואז לערבב בעדינות עד חלקה.
12
לשבור ביצה לתוך קערה בינונית נפרדת, ואז לשפוך לתוך תערובת שוקולד, לטאטא כל הזמן עד משולב (לשמור על קשר עם תחתית הקערה כדי לא שוט בועות אוויר).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
יוצקים תערובת לתוך פגז טארט ואופים עד רק להגדיר( כבר לא מתנועע), 25 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
בואו להתקרר לחלוטין.
15
הפוך ציפוי: דובדבנים חמים בסיר על אש נמוכה עם סוכר מגורען לפי הטעם עד שהסוכר נמס. קצפת עם 2 כפות. סוכר ושקדים תמצית עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
חותכים טארט לפרוסות ומגישים כל אחד עם כמה דובדבנים ו מנה של שמנת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
17
הפוך קדימה: עד 2 ימים, צונן (להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה).