עוגת שוקולד עם זיגוג דובדבן-פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד מזוגגת דובדבן פקאן. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תמצית שקדים, סירופ תירס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, חטיפי פאי פקאן מזוגגים בשוקולד, ו עוגת שוקולד פקאן דובדבן.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים דובדבנים וברנדי.
תן לעמוד 15 דקות; לא לנקז.
מניחים קרום עוגה ב 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית כפי שמכוון על חבילה עבור עוגה מלאה קרום אחד. בקערה גדולה, להכות חמאה, סוכר, סירופ תירס, תמצית שקדים וביצים עם מקצף יד או מקציף חוט עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת דובדבנים ופקאנים.
יוצקים לתוך צלחת עוגה מצופה קרום.
אופים 30 דקות, מכסה בנייר כסף לאחר 15 דקות אם העוגה בראונינג מהר מדי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325F.
אופים 12 עד 15 דקות יותר או עד המרכז מוגדר פני השטח הוא חום זהוב עמוק. מגניב 30 דקות.
בקערה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל ושמן שנחשפו על 1 דקה גבוהה; מערבבים עד חלקה.
טפטוף שוקולד על עוגה. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.