עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל
צריך קינוח צמחוני? עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך סודה לשתיה, קרם חמאה וניל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו וניל שעועית חמאה, וניל שעועית שוקולד לבן מוס וסירופ וניל עבור עוגת חתונה, עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה וניל, ו עוגת שוקולד עם ציפוי וניל-קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. חמאה 2 (9-by 2-אינץ') מחבתות עוגה עגולות ותחתית שורה של כל אחד עם סיבוב של נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
לטאטא יחד מים חמים ואבקת קקאו בקערה עד חלקה, ואז לטאטא בחלב ווניל.
לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה אחרת.
הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובות קמח וקקאו לסירוגין בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח (הבלילה עשויה להיראות מקושטת).
מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה, החלקה צמרות.
אופים עד עץ לבחור או שיפוד יוצא נקי הקצוות של העוגה מתחילים למשוך מן הצדדים של מחבתות, 25 עד 35 דקות בסך הכל. שכבות מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות, ואז להתהפך על מדפים, הסרת נייר שעווה, מגניב לחלוטין.
שים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למעלה, על דוכן עוגה או מגש, באמצעות מרית אופסט, להפיץ למעלה עם כ 1 כוס חמאה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, מעוגל בצד למטה, ואת צד כפור העליון של עוגה עם 2 כוסות חמאה.
עבור כל צבע (אתה יכול לעשות עד 5), להעביר 3 כפות קרם חמאה לקערה קטנה נפרדת גוון עם צבע מאכל. לגזור 1 בפינה של כל שקית ניילון כדי ליצור פתיחה 1/4 אינץ', ולאחר מכן כפית כל צבע של קרם חמאה לתוך שקית, לחיצה על אוויר עודף. לסובב כל תיק בחוזקה רק מעל קרם חמאה, ואז דקורטיבי צינור צבעוני חמאה על עוגה. עוגת צמרמורת עד קרם חמאה מוגדר, כ -30 דקות.
רק לפני ההגשה, לארגן 6 עד 8 קאפקייקס מיני על גבי עוגה 1 שכבה, ואז מחסנית הנותרים מיני קאפקייקס על גבי.
* וילטון להדביק צבע מזון זמין ב wilton.com.
* שכבות עוגה יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר או קפוא 2 שבועות.* העוגה ניתן להרכיב 4 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר מגניב.