עוגת שוקולד עם רוטב דובדבן מסוכר עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, מקל קינמון, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שוקולד דובדבן שוקולד Bundt, עוגת שוקולד צ'יפס דובדבן Bundt עבור # BundtBakers, ו עוגת לימון עם זיגוג שוקולד ולימון מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. לרסס מחבת 14 כוס עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עבור העוגה: בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה וסוכר במהירות גבוהה עד צהוב חיוור, 3 עד 4 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה באופן קבוע. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את השמנת החמוצה, גרידת תפוזים ווניל, ומערבבים עד לקבלת חלקה. לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו ואבקת אפייה. מקפלים בחצי את החומרים יבשים מנופה, ולאחר מכן חצי חלב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
גרידה כתומה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מערבבים יחד, ולאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים יבשים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
לגרד את הבלילה לתוך מחבת שמן ואופים במרכז התנור במשך 1 שעה. כאשר נעשה, בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז העוגה ייצא נקי. מגניב במחבת העוגה במשך 10 דקות לפני היפוך בזהירות להסיר את העוגה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1
מערבבים את הדובדבנים עם 1/3 כוס מים, סוכר ממתקים, רום, וניל, קליפת לימון, מיץ לימון, מיץ תפוזים ומקל קינמון בסיר בינוני. מבשלים עד הדובדבנים הם מכרז ואת הרוטב הוא סירופ קל (זה יהיה להתעבות עוד יותר כאשר מקורר), 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב