עוגת שוקולד פטל מקפיא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד פטל מקפיא. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, וניל, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת פטל שוקולד וופל קרח, עוגת קופסת קרח שוקולד עם רוטב פטל, ו פופ ארט פטל קופסת קרח עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
Beat שמנת עם סוכר ווניל בקערה עמוקה קטנה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מורחים 1 קרם כפית ערמה על כל אחד 4 ופלים. מסדרים מספיק פטל זה לצד זה (קרוב ככל האפשר) על 1 קרם מצופה וופל כדי ליצור שכבה אפילו. מחסנית 2 קרם מצופה ופלים על צלחת (קרם הצדדים למעלה) העליון עם וופל ברי, ולאחר מכן בזהירות להפיץ עוד כפית קרם על פירות יער. למעלה עם וופל קרם האחרון כיסוי קרם עם הנותרים וופל רגיל. כפור העליון וצדדים של עוגה עם קרם שנותר. מכסים בקערה הפוכה ומקררים לפחות 4 שעות.
מגישים עוגה עם פירות יער שנותרו.
* העוגה יכולה להירגע עד 1 יום.