עוגת שוקולד צ'יפס
עוגת שוקולד צ'יפס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאפה או הפסקה יש 14 אוהדים. אם יש לכם סודה לשתיה, קמח, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד צ'יפס, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס.
הוראות
כדי להפוך את הציפוי: מחממים תנור ל 177°. גריז וקמח מחבת 12 כוס.מערבבים את פקאן, חמאה, וסוכר יחד עם מזלג.
לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה, ומלח. תניח בצד.באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות את החמאה, סוכר חום, סוכר מגורען, ווניל עד רכות (3-5 דקות).
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את תערובת הקמח, לסירוגין עם חלב החמאה. להתחיל ולסיים בתערובת קמח. להפחית את מהירות מערבל נמוך לנצח רק עד מעורבב.
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים 50-55 דקות, או עד בודק עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי.מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות.
הסר מחבת כדי להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.