עוגת שוקולד צ'יפס זוקיני
עוגת שוקולד צ'יפס Zucchini דורשת סביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. . אם יש לך חלב, שמן צמחי, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 15%. נסו עוגת פצפוצי שוקולד, עוגת חטיף שוקולד צ'יפס זוקיני, ו עוגת שוקולד צ'יפס עם ציפוי בצק עוגיות שוקולד צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז וקמח מחבת 9x13 אינץ'.
מערבבים קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ואבקת אפייה בקערה.
מערבבים את החלב והחומץ בקערה גדולה.
תן לעמוד במשך 5 דקות כדי חמוץ החלב. הכה בחמאה, סוכר, שמן צמחי, ביצים, ותמצית וניל. מערבבים את החומרים הנוזליים לתוך תערובת הקמח עד רק בשילוב. מקפלים בקישואים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, ומפזרים שבבי שוקולד.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.