עוגת שוקולד רוזמרין עם פצפוצי שוקולד
מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-16 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שוקולד צ'יפס, מלח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שוקולד רוזמרין תפוזים, עוגיות שוקולד צ'יפס, ו שוקולד צ'יפס קפה חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F. קרם את החמאה עם הסוכר באמצעות מיקסר כף יד.
מערבבים ברוזמרין, מלח, וקמח, 1/4 כוס בכל פעם.
מפזרים את שבבי השוקולד, ומערבבים ביד עד מופץ היטב. אסוף את הבצק לכדור. (אם הבצק מתחיל לרכך או להרגיש שמנוני, לצנן את הבצק במשך 15 דקות.)
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך מלבן של עובי 1/2 אינץ 'וחותכים למלבנים על 1/2 אינץ 'על ידי 2 אינץ'.
מניחים את חתיכות הבצק על תבנית אפייה קרה ungreased. דקור את צמרות עם מזלג.
אופים את הלחם הקצר עד שהבצק מתחיל להפוך צבע זהוב, כ -25 דקות.
הסר את הלחם הקצר מסדין האפייה ולתת מגניב לחלוטין על מתלה.