עוגת שוקולד של השטן
עוגת השוקולד של השטן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 933 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שוקולד חצי מתוק, אבקת קקאו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל של השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל של השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, ו עוגת אוכל השטן עם גנאש שוקולד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ציוד מיוחד: תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ 'סרט אצטט ברוחב 21/2 אינץ', ראה הערה של קוק*.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
חמאה וקמח תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ'.
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח 3 פעמים, מניחים בצד. קרם את החמאה עם הסוכר עד שהיא בהירה ותפוחה.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם שמכות היטב לאחר כל הוספה.
שלב את חלב החמאה, הקפה ותמצית הווניל.
מערבבים פנימה 1/3 מהחומרים היבשים, ואז מחצית מהחומרים הרטובים. חזור על הפעולה עם שאר החומרים היבשים והרטובים, וסיים עם יבש.
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
אופים במשך שעה 1, עד שיפוד מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי. מוציאים את העוגה מהתבנית לאחר 15 דקות. מגניב לחלוטין.
חותכים את העוגה ל -2 שכבות.
סנדוויץ ' מוקצף גנאש בין 2 שכבות ולהפיץ גנאש יותר על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. עוטפים את האצטט המכוסה בשוקולד סביב העוגה, צד השוקולד פנימה, חופפים מעט את הקצוות. מקררים את העוגה עד שהשוקולד בסרט מתייצב. מוציאים בזהירות את האצטט לפני ההגשה.
בסיר בינוני על אש גבוהה מביאים את השמנת לרתיחה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד. מערבבים במהירות עד שכל השוקולד נמס והתערובת בצבע אחיד וחלק. מצננים לטמפרטורת החדר תוך ערבוב מדי פעם. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה. מקציפים את הגנאש בקערה צוננת עד שנוצרות פסגות נוקשות, ראו הערה של קוק*.
חותכים חתיכה של סרט אצטט ברוחב 2 1/2 אינץ ' מספיק זמן כדי לעטוף את העוגה לחלוטין.
הניחו את האצטט על משטח ישר ומורחים את השוקולד באופן שווה על פני כל המשטח בעזרת מרית אופסט.
מרימים בזהירות את הצד האצטט, השוקולד לכיוון העוגה, ועוטפים אותה, לוחצים אותה קלות לצד העוגה. עבדו במהירות; השוקולד עדיין צריך להיות דביק כשהוא עטוף על העוגה. מקררים את העוגה עד שהשוקולד בסרט מתייצב.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.