קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד של השטן

עוגת שוקולד של השטן
עוגת השוקולד של השטן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 933 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שוקולד חצי מתוק, אבקת קקאו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל של השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל של השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, ו עוגת אוכל השטן עם גנאש שוקולד דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ 'סרט אצטט ברוחב 21/2 אינץ', ראה הערה של קוק*.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חמאה וקמח תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
4
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח 3 פעמים, מניחים בצד. קרם את החמאה עם הסוכר עד שהיא בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם שמכות היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
שלב את חלב החמאה, הקפה ותמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
7
מערבבים פנימה 1/3 מהחומרים היבשים, ואז מחצית מהחומרים הרטובים. חזור על הפעולה עם שאר החומרים היבשים והרטובים, וסיים עם יבש.
8
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
אופים במשך שעה 1, עד שיפוד מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי. מוציאים את העוגה מהתבנית לאחר 15 דקות. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
חותכים את העוגה ל -2 שכבות.
11
סנדוויץ ' מוקצף גנאש בין 2 שכבות ולהפיץ גנאש יותר על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. עוטפים את האצטט המכוסה בשוקולד סביב העוגה, צד השוקולד פנימה, חופפים מעט את הקצוות. מקררים את העוגה עד שהשוקולד בסרט מתייצב. מוציאים בזהירות את האצטט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
12
בסיר בינוני על אש גבוהה מביאים את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד. מערבבים במהירות עד שכל השוקולד נמס והתערובת בצבע אחיד וחלק. מצננים לטמפרטורת החדר תוך ערבוב מדי פעם. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה. מקציפים את הגנאש בקערה צוננת עד שנוצרות פסגות נוקשות, ראו הערה של קוק*.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
חותכים חתיכה של סרט אצטט ברוחב 2 1/2 אינץ ' מספיק זמן כדי לעטוף את העוגה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
15
הניחו את האצטט על משטח ישר ומורחים את השוקולד באופן שווה על פני כל המשטח בעזרת מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
16
מרימים בזהירות את הצד האצטט, השוקולד לכיוון העוגה, ועוטפים אותה, לוחצים אותה קלות לצד העוגה. עבדו במהירות; השוקולד עדיין צריך להיות דביק כשהוא עטוף על העוגה. מקררים את העוגה עד שהשוקולד בסרט מתייצב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.