עוגת שזיף לימונצ'לו
לך לחנות ותביא ליקר לימונצ'לו, חמאה, קרם כפול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, ו עוגת לימונצ'לו פאונד עם מילוי לימון Meyer & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מרדדים את הבצק ולהשתמש בשורה פח טארט רופף תחתית, 25cm קוטר וכ 3.5-4cm עמוק. תרגע לפחות חצי שעה.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
מרפדים את המאפה בנייר שומני, ממלאים שעועית אפייה ואופים עיוור במשך 15 דקות.
שים את גרידת לימון ומיץ, שמנת, שקדים, סוכר, ביצים וחמאה מומסת בקערה גדולה ומקציף עד חלקה ואז מערבבים את הלימונצ ' לו.
שים את השזיפים בתיק המאפה ואז לשפוך את תערובת פודינג מעל.
אופים במשך כ 20-30 דקות עד פודינג מוגדר רק. אפשר להתקרר ואז לדלות עם סוכר הדובדבן לפני ההגשה.