עוגת שזיפים
טארט Pinwheel שזיף דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, תמצית vanillan, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, ו טארט שזיפים.
הוראות
שלב את החומרים הראשונים 4 בקערה גדולה, והכה במהירות בינונית של מערבל במשך 2 דקות או עד התערובת היא קלה ורכה.
הוסף ביצה 1, והכה במהירות גבוהה במשך 1 דקה או עד התערובת היא חלקה מאוד. כפית קלות את הקמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח ומלח, ומוסיפים לתערובת סוכר, מכים במהירות נמוכה רק עד שתערובת הקמח לחה. בעדינות לעצב את הבצק לתוך כדור על לעטוף פלסטיק כבד חובה, ולכסות עם לעטוף פלסטיק נוסף. להקפיא בצק 2 שעות.
רול בצק, עדיין מכוסה, לתוך מעגל 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
הסר גיליון תחתון של ניילון נצמד.
מניחים את הבצק על תבנית אפייה גדולה המצופה בתרסיס בישול, ומסירים את הסדין העליון של ניילון נצמד. מסדרים פרוסות שזיף מעל הבצק, ומשאירים גבול 3 אינץ'.
שלב ג 'לי דומדמניות אדום 2 כפות מים בצלחת מיקרוגל בטוח קטן, ומבשלים על גבוה במשך 30 שניות או עד ג' לי נמס.
מברשת נמס תערובת ג ' לי על שזיפים. מקפלים 3 אינץ ' גבול של בצק על שזיפים, לחיצה בעדינות כדי לאטום (בצק יכסה חלקית שזיפים).
מברשת בצק עם תערובת ביצה, ומפזרים סוכר turbinado.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה. טארט מגניב על פאן במשך 5 דקות. בזהירות להחליק טארט על מגש באמצעות מרית.