עוגת שזיפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שזיף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 531 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך קרם, תמצית vanillan, שזיפים "שזיפים" סגולים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים, עוגת שזיף-קמח תירס עם סורבה שזיף, ו עוגת שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' ולסדר את השזיפים בצלחת, לחתוך בצד למטה.
שלב 1 כוס הסוכר מגורען ו 1/3 כוס מים בסיר קטן ומבשלים מעל חום גבוה עד שהוא הופך צבע ענבר חם, על 360 מעלות F על מדחום ממתקים. לסובב את המחבת אבל לא לערבב.
יוצקים באופן שווה על השזיפים.
בינתיים, שמנת 6 כפות חמאה ואת הנותרים 3/4 כוס סוכר מגורען בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, עד אור ורך. מנמיכים את המהירות ומכים את הביצים אחד בכל פעם.
מוסיף את השמנת החמוצה, גרידת וניל ומערבבים עד בשילוב. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח, עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף אותו לתערובת החמאה.
יוצקים את הבלילה עוגה באופן שווה על השזיפים ואופים במשך 30 עד 40 דקות, עד בודק עוגה יוצא נקי. מגניב במשך 15 דקות, ואז להפוך את העוגה על צלחת שטוחה. אם שזיף נדבק, להקל אותו ולהחליף אותו בעיצוב על גבי העוגה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, מאובקים עם סוכר של ממתקים.