עוגת שטרויזל דלעת-תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, מלח, דלעת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת דלעת מצופה בדלעת תפוחים, עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), ו מאפינס Streusel דלעת ותפוח (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף תפוחים; sauté עד תפוחים מתחילים חום, על 5 דקות.
מוסיפים סוכר וקינמון ו sauté עד חום זהוב, כ 3 דקות יותר. מגניב.
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' בקוטר מחבת springform.
מערבבים קמח, סוכר חום, חמאה ומלח בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד תערובת דומה ארוחה גסה. מניחים בצד 2/3 כוס תערובת לציפוי. הכה דלעת, שמנת חמוצה, 2 כפות סוכר, תבלין, וסודה לאפייה לתערובת הקמח הנותרת, מכה רק עד חלקה. מוכה בביצים.
מעביר את הבלילה למחבת. לפזר תפוחים באופן שווה מעל.
מפזרים שמורים ציפוי על תפוחים.
אופים עוגה עד ציפוי זהוב חום ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 10 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 20 דקות. הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר את העוגה. שחרר צדדים מחבת מעוגה.
להעביר עוגה לצלחת. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה.