עוגת שיבולת שועל עם ציפוי שטרויזל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיבולת שועל עם ציפוי שטרויזל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 498 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל מטרה קמח, חמאה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת קפה שטרויזל תפוח (ציפוי שטרויזל פקאן), אגסים אפויים עם ציפוי שטרויזל שיבולת שועל, ו Cranberry-Apple פריך עם ציפוי שטרויזלשיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים לרתיחה בסיר lidded.
הסר מהחום, מערבבים את שיבולת השועל, מכסים ומניחים לשבת במשך 20 דקות.
הסר כיסוי ולתת לשבת לעוד 10.בינתיים, מערבבים קמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח יחד בקערה בינונית; סט aside.In קערה גדולה ערבוב ושימוש מיקסר חשמלי, שמנת החמאה ושני הסוכרים במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים דקה אחרי כל ביצה. מקציפים את הווניל ושיבולת השועל. ביד, מערבבים את תערובת הקמח.
יוצקים תערובת לתוך צלחת עוגת זכוכית משומנת 8 אינץ ואופים על מתלה מרכז ב 350 F במשך כ 40 דקות.בעוד העוגה אופה, מערבבים יחד את כל החומרים לציפוי. כאשר העוגה נעשית, מורחים ציפוי על עוגה. מחממים את המטגן ומטגנים את העוגה עד ציפוי זהוב תוסס-להיזהר לא לשרוף אותו! מגניב במחבת על מתלה לחתוך לריבועים.