עוגת שיפון אננס
עוגת שיפון אננס מתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה משמש 12. לקינוח הזה יש 329 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו מלח, סוכר קונדיטורים, קרם אבנית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה לא כל כך מדהים. עוגת שיפון קקאו חמה {אופים פרוסת העוגה}, עוגת שיפון קקאו חמה {אופים פרוסת העוגה}, ו עוגת שיפון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. בקערה קטנה מקציפים את החלמונים, מיץ האננס, השמן וקליפת הלימון.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה אחרת מקציפים חלבונים וקרם אבנית עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה. כף בעדינות לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר כיסי אוויר.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב-325 למשך 55-60 דקות או עד שהעליון קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות. מייד להפוך מחבת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
הפעל סכין סביב צינור המחבת הצדדי והמרכזי.
מוציאים את העוגה לצלחת הגשה.
שלב את הסוכר, החמאה ומספיק מיץ האננס של הקונדיטורים כדי להשיג עקביות זיגוג.
מטפטפים מעל העוגה, ומאפשרים לזיגוג כלשהו לעטוף את הצדדים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.