קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שיפון אננס

עוגת שיפון אננס
עוגת שיפון אננס מתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה משמש 12. לקינוח הזה יש 329 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו מלח, סוכר קונדיטורים, קרם אבנית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה לא כל כך מדהים. עוגת שיפון קקאו חמה {אופים פרוסת העוגה}, עוגת שיפון קקאו חמה {אופים פרוסת העוגה}, ו עוגת שיפון דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. בקערה קטנה מקציפים את החלמונים, מיץ האננס, השמן וקליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
3
בקערה אחרת מקציפים חלבונים וקרם אבנית עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה. כף בעדינות לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר כיסי אוויר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב-325 למשך 55-60 דקות או עד שהעליון קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות. מייד להפוך מחבת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הפעל סכין סביב צינור המחבת הצדדי והמרכזי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוציאים את העוגה לצלחת הגשה.
8
שלב את הסוכר, החמאה ומספיק מיץ האננס של הקונדיטורים כדי להשיג עקביות זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
9
מטפטפים מעל העוגה, ומאפשרים לזיגוג כלשהו לעטוף את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.