עוגת שיפון שוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלמונים, חלבוני ביצה, אבקת קקאו ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת שיפון שוקולד, עוגת שיפון שוקולד, ו שוקולד שיפון טורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
עבור הקרום: בקערה קטנה, לשלב את gingersnap פירורים, חמאה וסוכר מגורען. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ולמעלה את הצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס מרוסקות דק (בערך 9 עוגיות)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
אופים במשך 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
בואו להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
5
עבור המילוי: בקערה קטנה, לשלב את הג 'לטין ו 1/2 כוס מים קרים ולתת לשבת במשך 5 דקות עד ג' לטין מרכך ופריחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה, להביא את החלב, אבקת קקאו, 1/4 כוס סוכר מגורען ואת המלח לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מהחום ולהוסיף את תערובת הג 'לטין, ערבוב עד הג' לטין הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
8
שים את החלמונים בקערה בינונית והכה קלות. בהדרגה, בזרם איטי, להוסיף 1/4 כוס של תערובת השוקולד לחלמונים תוך לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
יוצקים את תערובת השוקולד-חלמון לתוך המחבת עם תערובת השוקולד הנותרת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מעט, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בואו מגניב עד בקושי חם, על 20 דקות.
11
בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים את החלבונים ביצה לפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מוסיפים את 2 כפות הנותרים סוכר מגורען ואת וניל שוט אל פסגות נוקשות. בעדינות לקפל את תערובת שוקולד מקורר לתוך מרנג בשלוש תוספות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
13
כפית את תערובת השוקולד לתוך קרום העוגה מקורר. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
14
לציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר של ממתקים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
15
מניחים גושים של קצפת על העוגה ומגררים את השוקולד על גבי, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
זילוף בצורת לב
16
הערה של קוק: מטבחי רשת מזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון לסלמונלה או למחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה. עבור מתכונים שקוראים ביצים כי הם גלם או מבושל מספיק כאשר המנה מוגשת להשתמש ביצי פגז כי טופלו להרוס סלמונלה, על ידי פיסטור או שיטה אחרת שאושרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
זנים של פטריות
(קיבלר)
17
צופה או אורח של המופע, אשר לא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.