קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון שוקולד

עוגת שיפון שוקולד
. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת שיפון שוקולד, עוגת שיפון שוקולד, ו עוגת שוקולד שיפון של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מים קרים בקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין מעל. להפריש 5 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים שוקולד מגורד בקערה גדולה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים מים רותחים על שוקולד ומערבבים עד חלקה. מערבבים תערובת ג 'לטין לתוך תערובת שוקולד; מערבבים עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
4
בקערה קטנה, להקציף חלמונים ביצה עם 1/2 כוס סוכר עד חלקה ואור.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מקציפים חלמונים לתערובת שוקולד, ואז מערבבים במלח ובתמצית וניל. אפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שוקולדשוקולד
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר נשאר, ממשיך להכות עד הלבנים יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
מורחים לתוך קונכיה אפויה וצוננים לפחות 2 שעות, או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
מורחיםמורחים