עוגת שיש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, תמצית vanillan, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש, עוגת שיש, ו עוגת שיש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177° (180C). חמאה וקמח המחבת, הקשה את הקמח העודף.
הכה את החמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד רכות, על 3 דקות. אחד בכל פעם, להכות את הביצים, להכות היטב אחרי כל אחד, ואז להכות את הוניל.
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. במהירות נמוכה, לנצח במחצית תערובת הקמח. מקציפים את החלב, ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת.
כפית שליש מהבלילה לתוך המחבת.
מעבירים חצי מהבלילה לקערה אחרת. לנפות את אבקת הקקאו ומערבבים. כפית של הבלילה לתוך המחבת, ואז למעלה עם הבלילה רגיל. לסובב סכין דרך שני חובטים כדי ליצור דפוס, דואג לא לערבב יתר על המידה.
מגניב במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר. אבק עם סוכר של קונדיטור ומגישים.