קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות בננה עם ציפוי מסקרפונה

עוגת שכבות בננה עם ציפוי מסקרפונה
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קפה-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי מוקה-Mascarpone, אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, ו עוגת שכבות וניל קלאסית עם ציפוי Mascarpone וניל & R (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ו בשורה אותו בנייר קלף; חמאה נייר קלף. אבק את המחבת בכל רחבי בקמח, הקשה על כל עודף. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. מקציפים את החלמונים ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הבננות הפירה ומכים את התערובת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמהתוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמה
5
הוסף חצי מהרכיבים היבשים והכה במהירות נמוכה עד הבלילה הוא רטוב. לנצח במחצית החמאה, ולאחר מכן להוסיף את שאר החומרים יבשים ואת שאר החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
6
בקערה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות המשרד טופס. מקציפים רבע מהחלבונים לתוך הבלילה במהירות נמוכה. באמצעות מרית גומי, לקפל את שאר הלבנים עד לא פסים להישאר. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים את העוגה במשך כ 40 דקות, עד העליון הוא זהוב וקפיצי וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי; החלק העליון יהיה סדוק מעט מאוד.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה להתקרר לחלוטין. לקלף את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
בקערה בינונית, להכות את המסקרפונה עם הסוכר של ממתקים במהירות בינונית עד הציפוי קל ורך, על 2 דקות. באמצעות סכין משונן גדול, לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מניחים את השכבה העליונה, לחתוך את הצד על צלחת עוגה להפיץ עם שליש ציפוי מסקרפונה. מסדרים חצי מהבננות בשכבה אחת על הזיגוג. למעלה עם שכבת העוגה האמצעית. מכסים את השכבה עם שליש נוסף של ציפוי העליון עם הבננות שנותרו. מכסים בשכבת העוגה התחתונה, חותכים בצד למטה, ומכסים את החלק העליון. מקררים את העוגה לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים