והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קפה-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי מוקה-Mascarpone, אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, ו עוגת שכבות וניל קלאסית עם ציפוי Mascarpone וניל & R (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ו בשורה אותו בנייר קלף; חמאה נייר קלף. אבק את המחבת בכל רחבי בקמח, הקשה על כל עודף. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעי
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. מקציפים את החלמונים ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הבננות הפירה ומכים את התערובת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמה
5
הוסף חצי מהרכיבים היבשים והכה במהירות נמוכה עד הבלילה הוא רטוב. לנצח במחצית החמאה, ולאחר מכן להוסיף את שאר החומרים יבשים ואת שאר החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
6
בקערה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות המשרד טופס. מקציפים רבע מהחלבונים לתוך הבלילה במהירות נמוכה. באמצעות מרית גומי, לקפל את שאר הלבנים עד לא פסים להישאר. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים את העוגה במשך כ 40 דקות, עד העליון הוא זהוב וקפיצי וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי; החלק העליון יהיה סדוק מעט מאוד.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בואו להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה להתקרר לחלוטין. לקלף את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בקערה בינונית, להכות את המסקרפונה עם הסוכר של ממתקים במהירות בינונית עד הציפוי קל ורך, על 2 דקות. באמצעות סכין משונן גדול, לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
מסקרפונהname
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מניחים את השכבה העליונה, לחתוך את הצד על צלחת עוגה להפיץ עם שליש ציפוי מסקרפונה. מסדרים חצי מהבננות בשכבה אחת על הזיגוג. למעלה עם שכבת העוגה האמצעית. מכסים את השכבה עם שליש נוסף של ציפוי העליון עם הבננות שנותרו. מכסים בשכבת העוגה התחתונה, חותכים בצד למטה, ומכסים את החלק העליון. מקררים את העוגה לפחות 30 דקות לפני ההגשה.