והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קפה-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי מוקה-Mascarpone, אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, ו עוגת שכבות וניל קלאסית עם ציפוי Mascarpone וניל & R (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ו בשורה אותו בנייר קלף; חמאה נייר קלף. אבק את המחבת בכל רחבי בקמח, הקשה על כל עודף. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעי
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
3
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. מקציפים את החלמונים ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שוקולד מגורר, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וס
4
מוסיפים את הבננות הפירה ומכים את התערובת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמה
5
הוסף חצי מהרכיבים היבשים והכה במהירות נמוכה עד הבלילה הוא רטוב. לנצח במחצית החמאה, ולאחר מכן להוסיף את שאר החומרים יבשים ואת שאר החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
6
בקערה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות המשרד טופס. מקציפים רבע מהחלבונים לתוך הבלילה במהירות נמוכה. באמצעות מרית גומי, לקפל את שאר הלבנים עד לא פסים להישאר. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
אופים את העוגה במשך כ 40 דקות, עד העליון הוא זהוב וקפיצי וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי; החלק העליון יהיה סדוק מעט מאוד.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה להתקרר לחלוטין. לקלף את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
בקערה בינונית, להכות את המסקרפונה עם הסוכר של ממתקים במהירות בינונית עד הציפוי קל ורך, על 2 דקות. באמצעות סכין משונן גדול, לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
מסקרפונהname
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
ויניגרט ורז'וס
10
מניחים את השכבה העליונה, לחתוך את הצד על צלחת עוגה להפיץ עם שליש ציפוי מסקרפונה. מסדרים חצי מהבננות בשכבה אחת על הזיגוג. למעלה עם שכבת העוגה האמצעית. מכסים את השכבה עם שליש נוסף של ציפוי העליון עם הבננות שנותרו. מכסים בשכבת העוגה התחתונה, חותכים בצד למטה, ומכסים את החלק העליון. מקררים את העוגה לפחות 30 דקות לפני ההגשה.