עוגת שכבות בננה עם ציפוי מסקרפונה
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קפה-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי מוקה-Mascarpone, אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, ו עוגת שכבות וניל קלאסית עם ציפוי Mascarpone וניל & R (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ו בשורה אותו בנייר קלף; חמאה נייר קלף. אבק את המחבת בכל רחבי בקמח, הקשה על כל עודף. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. מקציפים את החלמונים ותמצית וניל.
מוסיפים את הבננות הפירה ומכים את התערובת עד חלקה.
הוסף חצי מהרכיבים היבשים והכה במהירות נמוכה עד הבלילה הוא רטוב. לנצח במחצית החמאה, ולאחר מכן להוסיף את שאר החומרים יבשים ואת שאר החמאה.
בקערה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות המשרד טופס. מקציפים רבע מהחלבונים לתוך הבלילה במהירות נמוכה. באמצעות מרית גומי, לקפל את שאר הלבנים עד לא פסים להישאר. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
אופים את העוגה במשך כ 40 דקות, עד העליון הוא זהוב וקפיצי וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי; החלק העליון יהיה סדוק מעט מאוד.
בואו להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה להתקרר לחלוטין. לקלף את נייר הקלף.
בקערה בינונית, להכות את המסקרפונה עם הסוכר של ממתקים במהירות בינונית עד הציפוי קל ורך, על 2 דקות. באמצעות סכין משונן גדול, לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 שכבות.
מניחים את השכבה העליונה, לחתוך את הצד על צלחת עוגה להפיץ עם שליש ציפוי מסקרפונה. מסדרים חצי מהבננות בשכבה אחת על הזיגוג. למעלה עם שכבת העוגה האמצעית. מכסים את השכבה עם שליש נוסף של ציפוי העליון עם הבננות שנותרו. מכסים בשכבת העוגה התחתונה, חותכים בצד למטה, ומכסים את החלק העליון. מקררים את העוגה לפחות 30 דקות לפני ההגשה.