עוגת שכבות זנגביל עם ציפוי גבינת שמנת ופיסטוקים מסוכרים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 857 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך כל מטרה קמח, ג'ינג'ר, גינס נוסף סטאוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת קרפ עם פיסטוקים וציפוי גבינת שמנת קוקוס, עוגת שכבות זנגביל עם קומקווט מסוכר, ו עוגת שכבות בננה עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שלוש מחבתות עוגה בקוטר 8 אינץ'. להביא סטאוט מולסה להרתיח בסיר בינוני כבד על חום גבוה.
הסר מהחום; מערבבים בסודה לשתיה.
בואו לעמוד 1 שעה כדי להתקרר לחלוטין.
לטאטא קמח הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה כדי להתמזג.
להקציף ביצים וסוכרים בקערה בינונית כדי להתמזג.
להקציף בשמן, ואז תערובת מוצקה. בהדרגה להקציף תערובת ביצי סטאוט לתערובת קמח. מערבבים בג ' ינג ' ר טרי.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים עד tester מוכנס לתוך מרכזי עוגות יוצא נקי, על 25 דקות. עוגות מגניבות במחבתות 15 דקות. הפוך עוגות על מתלים; מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף כל עוגה בנפרד פלסטיק ולשמור על טמפרטורת החדר.)
מחממים תנור ל 163°. קו אפייה גדולה עם רדיד.
מערבבים פיסטוקים וסירופ תירס בקערה בינונית.
מוסיפים סוכר וזורקים למעיל. עבודה מהירה כדי שהסוכר לא יימס, מורחים פיסטוקים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים עד פיסטוקים הם זהב חיוור, על 8 דקות. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח גבינת שמנת, חמאה, קליפת תפוז בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להכות באבקת סוכר. ציפוי צמרמורת 30 דקות.
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למעלה, על מגש.
מורחים ציפוי 3/4 כוס מעל. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, מעוגל בצד למעלה, ואז להפיץ 3/4 כוס ציפוי מעל. למעלה עם שכבת עוגה שלישית, צד שטוח למעלה.
מורחים למעלה וצדדים של עוגה עם זיגוג נשאר.
מפזרים העליון של עוגה עם פיסטוקים מסוכרים. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים.