קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שכבות לימונדה

עוגת שכבות לימונדה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת שכבות לימונדה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון זה משמש 16. 2329 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש קליפת לימון, חלבונים, ביצים וחלב חמאה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת שכבות לימונדה, עוגת שכבות לימונדה, ו עוגת שכבות לימונדה ורודה.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת פירורים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את תרכיז הלימונדה, קליפת הלימון והווניל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לימונדה להתרכזלימונדה להתרכז
קליפת לימוןקליפת לימון
ונילוניל
3
מוסיפים ביצים וחלבונים, בזה אחר זה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ביצהביצה
4
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
5
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
6
מעיל שני 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות מצופות בתרסיס בישול ומאובקות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
יוצקים את הבלילה למחבתות מוכנות.
8
אופים בחום של 350 אפים למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות לרשת כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
9
לציפוי, בקערה קטנה, שלבו גבינת שמנת וחמאה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיפים את קליפת הלימון, תרכיז הלימונדה והווניל; מערבבים היטב. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
לימונדה להתרכזלימונדה להתרכז
קליפת לימוןקליפת לימון
ונילוניל
11
מורחים ציפוי בין שכבות ומעל לדפנות העוגה. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.