עוגת שכבות מנטה עם ציפוי סוכריות קנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבת מנטה עם ציפוי קנדי קיין. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח עוגות, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מנטה ממתקים קנה Bundt, עוגת שוקולד של השטן עם ציפוי קנדי קיין, ו עוגת שכבות קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגה: למקם מדפים באמצע שלישים התחתונים של התנור מחממים ל 350 מעלות F. חמאה קלה שלושה מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ ' ומרפדים את תחתית עם נייר קלף; חמאה קלף ואבק עם קמח, הקשה על העודף. לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית.
מערבבים את החלב ואת תמציות וניל מנטה בקערה קטנה; להפריש.
מקציפים את החמאה בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. בהדרגה לנצח 1 כוס סוכר, ולאחר מכן להגדיל את מהירות המיקסר גבוה ולהמשיך להכות עד אור ורך, על 5 דקות.
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והוסף את תערובת הקמח ב 3 תוספות, לסירוגין עם תערובת החלב, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח, עד רק בשילוב. לגרד את הצד של הקערה, ולאחר מכן להגדיל את מהירות המיקסר בינוני להכות עד חלקה, על 5 דקות יותר.
בקערה גדולה נפרדת (באמצעות מקצף נקי), להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 6 דקות. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל את הלבנים לתוך הבלילה 3 תוספות עד בשילוב.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים, מיתוג המיקום של המחבתות על באמצע הדרך, עד קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות.
תן לעוגות להתקרר 10 דקות בסירים, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך על מדפים כדי להתקרר לחלוטין. לקלף את הקלף. (העוגות ניתן להכין עד 1 יום קדימה; לעטוף פלסטיק לאחסן בטמפרטורת החדר.)
הפוך את הציפוי: למלא סיר בינוני עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים ולהביא לרתוח מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, חלבונים ביצה, 2 כפות מים והמלח בקערה חסינת חום ולהגדיר מעל הסיר (לא נותנים לקערה לגעת במים).
לטאטא עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת רושמת 165 מעלות F על מדחום ממתקים, על 8 דקות.
הסר את הקערה מהמחבת והכה עם מערבל במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 5 דקות. הגבר את מהירות המיקסר לגבוה והכה עד רכות וקרירות, כ 4 דקות יותר.
מוסיף את תמציות וניל מנטה להכות עד בשילוב, 1 דקה יותר.
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש ומפיצים 1 ציפוי כוס על גבי; מפזרים על 2 כפות מקלות סוכריות מרוסקות. למעלה עם שכבת עוגה אחרת, להפיץ עם זיגוג כוס 1 ומפזרים עוד 2 כפות סוכריות מרוסקות מקלות. למעלה עם שכבת העוגה הסופית, ואז כפור את החלק העליון ואת הצד של העוגה עם זיגוג הנותרים.
מפזרים יותר סוכריות כתושות על גבי.