עוגת שכבות קוקוס מתנשאת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מתנשא שכבת קוקוס עוגה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1149 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תמצית vanillan, תמצית קוקוס, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת שוקולד ללא קמח מתנשאת, עוגת שכבת קוקוס, ו עוגת שכבת קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה ארבעה מחבתות עוגה 9 אינץ'. קו המחבתות עם נייר קלף וחמאה וקמח הנייר. במערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, לשלב את הביצים, סוכר ווניל להכות במהירות גבוהה עד התערובת היא קלה, רכה ושילש נפח. עם המיקסר על, בהדרגה להכות את השמן עד incorporated. בקערה בינונית, לנפות את הקמח עם קורנפלור ומלח. מקפלים בעדינות את החומרים היבשים לתערובת הביצה החבוטה עד לשלב ביסודיות.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות ואופים את העוגות במשך 20 עד 22 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
להעביר את העוגות מתלה ולתת מגניב. Unmold העוגות לקלף את נייר הקלף.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר עם המים ומבשלים על חום גבוה, ערבוב כל הזמן, רק עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
בואו מגניב, אז מערבבים ברום.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ומערבבים על חום גבוה עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. להפסיק לערבב, ואז להרתיח את הסירופ עד שהוא מגיע 238 (שלב כדור רך) על מדחום ממתקים.
בינתיים, במערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות המשרד טופס. עם המיקסר במהירות בינונית גבוהה, בהדרגה להכות את סירופ סוכר חם. להפחית את המהירות בינונית ומכה עד מרנג הוא מקורר לטמפרטורת החדר. הכה בחמאה, 2 או 3 כפות בכל פעם, עד שכל החמאה כבר שולבה. מקציפים את תמצית הקוקוס.
מברישים את הרום להשרות על העוגות. הגדר שכבה אחת על צלחת גדולה ולהפיץ 1 1/4 כוסות של הציפוי על גבי; חזור עם 2 שכבות העוגה הבאות. מכסים בשכבת העוגה האחרונה.
מורחים את הזיגוג הנותר באופן שווה מסביב לצד ומעל החלק העליון של העוגה, ומערבלים אותו באופן דקורטיבי על גבי. לחץ בעדינות על הקוקוס הקלוי על הצד של העוגה. מקררים את העוגה לפחות 1 שעה לפני ההגשה.