קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

עוגת שכבות שוקולד

עוגת שכבות שוקולד
עוגת שכבות שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1222 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, סודה לשתייה, שוקולד מריר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 141 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת בראוניז שוקולד 4 שכבות עם ציפוי חמאת בוטנים וגנאש שוקולד, ו עוגת שוקולד בת שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מאלט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים את התבניות: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מקפלים דף נייר קלף גדול לשניים; שמים מעל תבנית עוגה עגולה בגודל 10 אינץ'. עקבו אחר תבנית העוגה ואז גזרו את העיגול ליצירת שני סיבובי קלף. ריססו שתי תבניות עוגה בגודל 10 אינץ ' בתרסיס בישול; התאימו סיבוב קלף לכל אחת. ריססו שוב את התבניות, ואז אבקו בקמח והקישו את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
יוצקים את הקפה לכוס מדידה או קערה נוזלית; מקציפים פנימה את אבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שים את הקמח, המלח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והסוכר בקערה של מערבל מעמד; מערבבים עם חיבור ההנעה במהירות נמוכה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הביצים, שמן צמחי, וניל ו -2 כוסות מים; מקציפים במהירות בינונית, 2 דקות. הפחיתו את המהירות לנמוכה; מקציפים פנימה את תערובת הקפה-קקאו בזרם איטי עד לאיחוד. הבלילה תהיה דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(קיבלר)(קיבלר)
4
אופים את העוגות: מחלקים את הבלילה בין התבניות המוכנות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים עד שיפוד מוכנס לתוך באמצע יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מניחים להתקרר במחבתות על רשת, 10 דקות, ואז הופכים את העוגות אל המתלה להתקרר לחלוטין.
7
מניחים כל עוגה על עיגול עוגת קרטון בגודל 10 אינץ ' (זה עוזר לייצב את השכבות תוך כדי הזזתן), עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
מכינים את הגנאש: מרסקים את השוקולד המריר במעבד מזון גדול. מביאים את השמנת רק לרתיחה. כשהמנוע פועל, יוצקים את השמנת החמה דרך צינור ההזנה; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
9
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בקערת מי קרח. מצננים, מערבבים לעיתים קרובות, עד שהגנאש קריר אך לא נוקשה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
הכינו את הקליפה: מיקרוגל את השוקולד הלבן במרווחים של 15 שניות עד ששני שליש נמסו; מערבבים להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
11
מגרדים לשקית רוכסן ואוטמים. הניחו מגן יריעות פלסטיק על כל אחד מ -2 ניירות אפייה. חותכים פינה מהשקית; צינורות קווים דקים של שוקולד לבן מעל הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מקררים את ניירות האפייה עד להתייצבות השוקולד הלבן, כ -10 דקות, ואז חוזרים על התהליך עם שוקולד החלב, ומציפים קווים דקים על השוקולד הלבן. מקררים עד להתייצבות שוקולד החלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
ממיסים את השוקולד המריר באותו אופן, ואז מורחים על קווי השוקולד הלבן והחלב בעזרת מרית אופסט. מקררים עד שקשה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
שוקולד חלבשוקולד חלב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
14
קלף את מגיני הסדין מהשוקולד ושבר את יריעות השוקולד לרסיסים בגדלים שונים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
15
פורסים את השכבות: לשים עוגה אחת על פטיפון עוגה. מניחים סכין משוננת ארוכה על דופן העוגה, בערך באמצע הדרך. סובב לאט את הפטיפון כך שהסכין פורסת את העוגה לשניים אופקית. אל תזיז את הסכין הרבה-תן לסיבוב הפטיפון לעשות את העבודה. חזור על הפעולה עם העוגה השנייה ליצירת 4 שכבות; מעבירים כל אחד לעיגול קרטון. (אם אין לכם פטיפון, פורסים בזהירות את העוגות לשניים על קרש חיתוך.)
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
מעבירים מחצית מהגנאש לקערה ומקציפים עד לקבלת צבע חום בהיר ותפוח.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים שכבת עוגה אחת (עדיין על עיגול קרטון) על הפטיפון; כף שליש מהגנאש המוקצף מעל. סובבו את הפטיפון כדי להחליק את הגנאש בעזרת מרית ארוכה (או פשוט להרכיב ולכפור על צלחת עוגה). חזור על כריך כל 4 שכבות עוגה עם גנאש מוקצף.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
מורחים את הכל מלבד 1/2 כוס מהגנאש הלא מוקצף מעל החלק העליון ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מקשטים את העוגה: לוחצים את קליפת השוקולד על דפנות העוגה, בעזרת בובות קטנות של הגנאש שנותר כדי לעזור לחתיכות להידבק, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
נביחהנביחה
5
צילום: פרניל פדרסן

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותקת טבעית (לא תהליך הולנדי)אבקת קקאו לא ממותקת טבעית (לא תהליך הולנדי)4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה (לנפות, ואז למדוד), ועוד לאבקקמח לכל מטרה (לנפות, ואז למדוד), ועוד לאבק7896 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חלב, קצוץ דקשוקולד חלב, קצוץ דק2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מריר מתוק או שוקולד חצי מתוק, קצוץ דקמריר מתוק או שוקולד חצי מתוק, קצוץ דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה חם וחזקקפה חם וחזק9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לבן, קצוץ דקשוקולד לבן, קצוץ דק