עוגת שכבות שוקולד Panna Cotta
המתכון שוקולד Panna קוטה שכבת עוגה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. 426 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך כל מטרה קמח, שמן צמחי, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד Panna Cotta, שוקולד Panna קוטה, ו שוקולד וקפה פנה קוטה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ריסוס שני 10 אינץ 'בקוטר מחבתות springform עם 2 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים עם ספריי nonstick.
מניחים שוקולד וקקאו בקערה בינונית.
יוצקים קפה חם ומים חמים מעל; להקציף עד חלקה.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את השמן ואת שניהם סוכרים בקערה גדולה 1 דקה (התערובת תהיה מתפוררת).
הוסף ביצים 1 בכל פעם, מכה להתמזג לאחר כל תוספת. הכה בשמנת חמוצה.
מערבבים במחצית מרכיבים יבשים. מקציפים בתערובת שוקולד.
להוסיף מרכיבים יבשים שנותרו; לנצח על מהירות נמוכה רק כדי להתמזג (הבלילה תהיה דקה). מחלקים את הבלילה בין מחבתות (שכבות יהיו רדודות).
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכזים יוצא נקי, על 20 דקות. מגניב מחבתות על מתלה.
מניחים 1/2 כוס מים בקערה קטנה.
מפזרים ג ' לטין מעל; בואו לרכך 10 דקות.
מניחים את שני השוקולדים בקערת מתכת גדולה.
מערבבים שמנת, חלב, סוכר, ותמצית וניל בסיר גדול. לגרד זרעים מ וניל שעועית; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס; להסיר מן החום.
מוסיפים תערובת ג ' לטין; להקציף להתמוסס.
יוצקים תערובת שמנת על שוקולדים בקערה; לטאטא עד נמס לחלוטין.
מניחים קערה מעל קערה גדולה יותר של מי קרח. מערבבים לעתים קרובות עד שהתערובת מתעבה כמו פודינג, מנקזים את המים ומוסיפים יותר קרח לקערה גדולה יותר לפי הצורך, כ -30 דקות.
יוצקים 1/2 של קוטה פאנה מעל עוגה במחבת 1 (תערובת עשויה לטפטף למטה הצדדים של עוגה). להקפיא 45 דקות. שמור נשאר קוטה פאנה בטמפרטורת החדר.
הסר צדדים מחבת מן העוגה השנייה. באמצעות מרית מתכת גדולה, בזהירות להחליק את העוגה של תחתית פאן ומניחים על גבי קוטה פאנה במחבת עוגה.
יוצקים את הנותרים panna cotta מעל, מילוי מחבת לחלוטין. תירגע בן לילה. לעשות קדימה: יכול להיות מכוסה קפוא במשך 2 שבועות. להפשיר לילה במקרר לפני המשך.
קו אפייה גדולה עם נייר; להפריש.
מניחים עוד גיליון גדול של נייר על משטח העבודה; מניחים רצועות נייר שעווה על גבי נייר, מרווחים זה מזה. מערבבים שוקולד בקערה בינונית להגדיר על מחבת של מים רותחים עד חלקה.
יוצקים חצי שוקולד נמס במרכז כל רצועת נייר שעווה. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ שוקולד לכסות רצועות באופן שווה, המאפשר כמה שוקולד להאריך מעבר קצוות של רצועות נייר, מה שהופך רצועות בטוח מכוסים לחלוטין. באמצעות קצות האצבעות, להרים רצועות ולמקם על גיליון מרופד בנייר כסף. צמרמורת עד שוקולד רק מתחיל להגדיר אבל הוא עדיין גמיש לחלוטין, על 2 דקות.
חותכים סביב הצדדים מחבת לשחרר עוגה.
הסר צדדים מחבת מן העוגה. באמצעות קצות האצבעות, להרים 1 רצועת שוקולד מנייר כסף. לעטוף הלהקה סביב עוגה, שעווה-בצד נייר החוצה, הזדנבות 1 קצה ארוך עם החלק התחתון של עוגה (הלהקה תהיה גבוהה יותר מאשר עוגה). חזור עם הלהקה השנייה, הסדרת כך מסתיים רק להיפגש, הקשה על הלהקה על צד חשוף של עוגה. אם להקות חופפות, לקצץ כל נייר עודף ושוקולד. באמצעות קצות האצבעות, הקש קצה העליון של הלהקה לקראת עוגה, ויצרו קפלים קלים. צ ' יל עד ערכות שוקולד, 5 דקות. מקלפים בעדינות נייר שעווה. עוגת צמרמורת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן.