קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

עוגת שכבות שוקולד Panna Cotta

עוגת שכבות שוקולד Panna Cotta
המתכון שוקולד Panna קוטה שכבת עוגה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. 426 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך כל מטרה קמח, שמן צמחי, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד Panna Cotta, שוקולד Panna קוטה, ו שוקולד וקפה פנה קוטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. ריסוס שני 10 אינץ 'בקוטר מחבתות springform עם 2 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
מניחים שוקולד וקקאו בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים קפה חם ומים חמים מעל; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את השמן ואת שניהם סוכרים בקערה גדולה 1 דקה (התערובת תהיה מתפוררת).
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
5
הוסף ביצים 1 בכל פעם, מכה להתמזג לאחר כל תוספת. הכה בשמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ביצהביצה
6
מערבבים במחצית מרכיבים יבשים. מקציפים בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
7
להוסיף מרכיבים יבשים שנותרו; לנצח על מהירות נמוכה רק כדי להתמזג (הבלילה תהיה דקה). מחלקים את הבלילה בין מחבתות (שכבות יהיו רדודות).
8
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכזים יוצא נקי, על 20 דקות. מגניב מחבתות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים 1/2 כוס מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים ג ' לטין מעל; בואו לרכך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
3
מניחים את שני השוקולדים בקערת מתכת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים שמנת, חלב, סוכר, ותמצית וניל בסיר גדול. לגרד זרעים מ וניל שעועית; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שעועית ונילשעועית וניל
שעועיתשעועית
קרםקרם
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים תערובת ג ' לטין; להקציף להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים תערובת שמנת על שוקולדים בקערה; לטאטא עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מניחים קערה מעל קערה גדולה יותר של מי קרח. מערבבים לעתים קרובות עד שהתערובת מתעבה כמו פודינג, מנקזים את המים ומוסיפים יותר קרח לקערה גדולה יותר לפי הצורך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
הסר מעל מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
9
יוצקים 1/2 של קוטה פאנה מעל עוגה במחבת 1 (תערובת עשויה לטפטף למטה הצדדים של עוגה). להקפיא 45 דקות. שמור נשאר קוטה פאנה בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר צדדים מחבת מן העוגה השנייה. באמצעות מרית מתכת גדולה, בזהירות להחליק את העוגה של תחתית פאן ומניחים על גבי קוטה פאנה במחבת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
מריתמרית
11
יוצקים את הנותרים panna cotta מעל, מילוי מחבת לחלוטין. תירגע בן לילה. לעשות קדימה: יכול להיות מכוסה קפוא במשך 2 שבועות. להפשיר לילה במקרר לפני המשך.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
קו אפייה גדולה עם נייר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
מניחים עוד גיליון גדול של נייר על משטח העבודה; מניחים רצועות נייר שעווה על גבי נייר, מרווחים זה מזה. מערבבים שוקולד בקערה בינונית להגדיר על מחבת של מים רותחים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
3
יוצקים חצי שוקולד נמס במרכז כל רצועת נייר שעווה. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ שוקולד לכסות רצועות באופן שווה, המאפשר כמה שוקולד להאריך מעבר קצוות של רצועות נייר, מה שהופך רצועות בטוח מכוסים לחלוטין. באמצעות קצות האצבעות, להרים רצועות ולמקם על גיליון מרופד בנייר כסף. צמרמורת עד שוקולד רק מתחיל להגדיר אבל הוא עדיין גמיש לחלוטין, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
חותכים סביב הצדדים מחבת לשחרר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר צדדים מחבת מן העוגה. באמצעות קצות האצבעות, להרים 1 רצועת שוקולד מנייר כסף. לעטוף הלהקה סביב עוגה, שעווה-בצד נייר החוצה, הזדנבות 1 קצה ארוך עם החלק התחתון של עוגה (הלהקה תהיה גבוהה יותר מאשר עוגה). חזור עם הלהקה השנייה, הסדרת כך מסתיים רק להיפגש, הקשה על הלהקה על צד חשוף של עוגה. אם להקות חופפות, לקצץ כל נייר עודף ושוקולד. באמצעות קצות האצבעות, הקש קצה העליון של הלהקה לקראת עוגה, ויצרו קפלים קלים. צ ' יל עד ערכות שוקולד, 5 דקות. מקלפים בעדינות נייר שעווה. עוגת צמרמורת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה חםקפה חם3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)5חתיכות טופי הית' ברג'לטין ללא טעםג'לטין ללא טעם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) סוכר חום זהוב(ארוז) סוכר חום זהוב5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חלב באיכות גבוהה, כגון Lindt או פרוג'ינה, קצוץשוקולד חלב באיכות גבוהה, כגון Lindt או פרוג'ינה, קצוץ0חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת