המתכון שוקולד Panna קוטה שכבת עוגה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. 426 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך כל מטרה קמח, שמן צמחי, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד Panna Cotta, שוקולד Panna קוטה, ו שוקולד וקפה פנה קוטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. ריסוס שני 10 אינץ 'בקוטר מחבתות springform עם 2 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תנור
2
מניחים שוקולד וקקאו בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
אבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים קפה חם ומים חמים מעל; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קפה
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את השמן ואת שניהם סוכרים בקערה גדולה 1 דקה (התערובת תהיה מתפוררת).
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
5
הוסף ביצים 1 בכל פעם, מכה להתמזג לאחר כל תוספת. הכה בשמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
ביצה
6
מערבבים במחצית מרכיבים יבשים. מקציפים בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
7
להוסיף מרכיבים יבשים שנותרו; לנצח על מהירות נמוכה רק כדי להתמזג (הבלילה תהיה דקה). מחלקים את הבלילה בין מחבתות (שכבות יהיו רדודות).
8
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכזים יוצא נקי, על 20 דקות. מגניב מחבתות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מניחים 1/2 כוס מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מפזרים ג ' לטין מעל; בואו לרכך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
3
מניחים את שני השוקולדים בקערת מתכת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים שמנת, חלב, סוכר, ותמצית וניל בסיר גדול. לגרד זרעים מ וניל שעועית; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שעועית וניל
שעועית
קרם
זרעים
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים תערובת ג ' לטין; להקציף להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
יוצקים תערובת שמנת על שוקולדים בקערה; לטאטא עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
מניחים קערה מעל קערה גדולה יותר של מי קרח. מערבבים לעתים קרובות עד שהתערובת מתעבה כמו פודינג, מנקזים את המים ומוסיפים יותר קרח לקערה גדולה יותר לפי הצורך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
קרח
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
הסר מעל מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
9
יוצקים 1/2 של קוטה פאנה מעל עוגה במחבת 1 (תערובת עשויה לטפטף למטה הצדדים של עוגה). להקפיא 45 דקות. שמור נשאר קוטה פאנה בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר צדדים מחבת מן העוגה השנייה. באמצעות מרית מתכת גדולה, בזהירות להחליק את העוגה של תחתית פאן ומניחים על גבי קוטה פאנה במחבת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
מרית
11
יוצקים את הנותרים panna cotta מעל, מילוי מחבת לחלוטין. תירגע בן לילה. לעשות קדימה: יכול להיות מכוסה קפוא במשך 2 שבועות. להפשיר לילה במקרר לפני המשך.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
קו אפייה גדולה עם נייר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
2
מניחים עוד גיליון גדול של נייר על משטח העבודה; מניחים רצועות נייר שעווה על גבי נייר, מרווחים זה מזה. מערבבים שוקולד בקערה בינונית להגדיר על מחבת של מים רותחים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
רדיד אלומיניום
מחבת
3
יוצקים חצי שוקולד נמס במרכז כל רצועת נייר שעווה. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ שוקולד לכסות רצועות באופן שווה, המאפשר כמה שוקולד להאריך מעבר קצוות של רצועות נייר, מה שהופך רצועות בטוח מכוסים לחלוטין. באמצעות קצות האצבעות, להרים רצועות ולמקם על גיליון מרופד בנייר כסף. צמרמורת עד שוקולד רק מתחיל להגדיר אבל הוא עדיין גמיש לחלוטין, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
רדיד אלומיניום
4
חותכים סביב הצדדים מחבת לשחרר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר צדדים מחבת מן העוגה. באמצעות קצות האצבעות, להרים 1 רצועת שוקולד מנייר כסף. לעטוף הלהקה סביב עוגה, שעווה-בצד נייר החוצה, הזדנבות 1 קצה ארוך עם החלק התחתון של עוגה (הלהקה תהיה גבוהה יותר מאשר עוגה). חזור עם הלהקה השנייה, הסדרת כך מסתיים רק להיפגש, הקשה על הלהקה על צד חשוף של עוגה. אם להקות חופפות, לקצץ כל נייר עודף ושוקולד. באמצעות קצות האצבעות, הקש קצה העליון של הלהקה לקראת עוגה, ויצרו קפלים קלים. צ ' יל עד ערכות שוקולד, 5 דקות. מקלפים בעדינות נייר שעווה. עוגת צמרמורת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן.