קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת שכבות שוקולד גבוהה, כהה ומוצקה

עוגת שכבות שוקולד גבוהה, כהה ומוצקה
לך לחנות ותביא קצפת, חמאה, בירה מוצקה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד-מוצק, עוגת שכבות שוקולד מלט & מוצק, ו עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). תחתית גריז רק של שלושה 9 או 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. הפוך את הבלילה עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות תערובת עוגה, בירה, שמן וביצים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים על 1 1/2 הבלילה כוסות לתוך כל מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים 18 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות לפני הסרת מחבתות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, לציפוי, מניחים שוקולד בקערת ערבוב בינונית. בסיר 2 ליטר, חום שמנת וחמאה רק רותחים מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
יוצקים תערובת שמנת על שוקולד; מערבבים עם להקציף עד נמס וחלק. מכסים ומקררים 1 שעה; מערבבים. מקררים על 1 עד 1 1/2 שעות יותר או עד הפצת עקביות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה. כפור העליון של שכבה עם 1 כוס של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
7
טפטוף עם 3 כפות ציפוי קרמל. למעלה עם שכבת עוגה אחרת, 1 כוס של ציפוי ו הנותרים 3 כפות ציפוי קרמל. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה וזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
8
מקשטים עם חתיכות של קרמל מצופה שוקולד עם מלח ים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות קרמל מצופות שוקולדסוכריות קרמל מצופות שוקולד
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם