עוגת שכבות תות
עוגת שכבת תות היא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קמח, חלבונים, גבינת שמנת 3 פחות שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, עוגת שכבות תות עם ציפוי תות שדה מלט, ו עוגת שכבות תות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, במקום תותים פרוסים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח, ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען וחמאה 1/2 כוס בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מוכה בחלבונים.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
להוסיף תותים מחית וצבע מאכל; לנצח רק עד מעורבב.
מחלקים הבלילה בין 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה תיל במשך 10 דקות.
הסר מן המחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
כדי להכין ציפוי, במקום גבינת שמנת, 1/3 כוס חמאה, וליקר בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב. מוסיפים בהדרגה אבקת סוכר, ומכים רק עד מעורבב.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם ציפוי 1/2 כוס. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה.
חותכים 1 תות שלם לפרוסות דקות, חיתוך, אבל לא דרך, את קצה הגבעול. מניפה תות על גבי עוגה רק לפני ההגשה, אם תרצה.
חותכים הנותרים 11 תותים במחצית.
מקשטים עוגה עם חצאי תות, אם תרצה.