עוגת שכבת שמפניה ורודה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבת שמפניה ורודה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ערב השנה החדשה. אם יש לכם חלבוני ביצה, אבקת סוכר, פנינים ורודות אכילות ו/או נצנצים ורודים אכילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת שמפניה ורודה, עוגת שכבת לימונדה ורודה, ו עוגת שכבת לימונדה ורודה.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). ספריי תחתית וצדדים של שני 8-או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ושמפניה 1 1/4 כוסות.
מוסיפים שמן, חלבוני ביצה וצבע מזון; להכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות.
אופים לפי הוראות על תיבת 8-או 9-סיבובים אינץ'. מגניב 10 דקות.
הסר עוגות ממחבתות למדפים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח מרכיבים ציפוי עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. על צלחת הגשה, מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה. כפור העליון של שכבת עוגה. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה. כפור בצד העליון של עוגה.
מפזרים עם עיטורים. החנות מכוסה באופן רופף.