עוגת שמן זית אמרטו
עוגת שמן זית אמרטו עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 337 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם עמילן תפוחי אדמה, ארוחת עוגת מצות, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, עוגיות שקדים Amaretto עם Amaretto קצפת, ו עוגת אמרטו.
הוראות
מחממים תנור ל 163° עם מתלה באמצע. מחבת גריז עם קצת שמן, ואז שורה תחתונה עם סיבוב של קלף.
שקדים טוסט בגיליון אפייה מעוטר עד בניחוחות קלויים וצל כהה, 10 עד 12 דקות. מגניב לגמרי.
מערבבים שקדים קלויים, ארוחת מצות, עמילן תפוחי אדמה, סוכר 1/4 כוס, ומלח במעבד מזון. דופק עד שקדים הם הקרקע דק מאוד.
לטאטא יחד חלמונים ביצה, שמן זית, אמרטו, וחצי תערובת שקדים בקערה גדולה עד בשילוב (תערובת תהיה מעט מגורען משקדים).
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות. הגדל את המהירות לגובה בינוני והוסף 1/2 כוס סוכר בזרם יציב איטי, פועם, והמשיך להכות מרנג עד שהוא מחזיק פסגות מבריקות נוקשה.
מקפלים שליש מקצפת לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל הנותרים מרנג בעדינות אבל ביסודיות.
מפזרים את תערובת השקדים הנותרת באופן שווה על הבלילה ומקפלים בעדינות אך ביסודיות.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, להחליק את החלק העליון.
מפזרים את החלק העליון באופן שווה עם הנותרים 2 כפות סוכר.
אופים עד העוגה הוא זהוב, העליון יצר קרום, ובוחן יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
העבר מחבת למתלה תיל ולהפעיל סכין חדה לאורך קצה מחבת. עוגה מגניבה במחבת 30 דקות.
אם משתמשים במחבת springform, להסיר צדדים של springform. לאחר מכן, בין אם אתה משתמש springform או מחבת עוגה עגולה, להפוך את העוגה על המדף.
הסר תחתית (אם באמצעות springform) קלף. הגדר מתלה קירור אחר על החלק התחתון של העוגה, ואז לשנות את העוגה על המדף השני, מגניב לחלוטין.
מגישים עוגה בפלחי עם פירות יער בצד.
* אתה יכול בקלות להפוך את ארוחת עוגת מצוה משלך על ידי טחינה דק ארוחה מצוה רגילה במטחנת קפה/ספייס נקי, חשמלי.* עמילן תפוחי אדמה זמין ברוב הסופרמרקטים או באינטרנט באמצעות ספקים כגון הטחנה האדומה של בוב.* העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן רופף עטוף בנייר כסף בטמפרטורת החדר וכל שאריות ישמור, עטוף היטב, עד 3 ימים.