עוגת שמן זית מנדרינה
עוגת שמן זית מנדרינה היא ללא חלב וצמחוני קינוח. מתכון זה מכין 16 מנות עם 306 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם רוסן, ביצים, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: שמן זית ועוגת שוקולד מנדרינה, עוגת שמן זית עם ריבת מנדרינה, ו שמן זית עוף צנוניות צנוניות עם פסטו הדר.
הוראות
מקציפים ביצים ו -1 1/2 כוסות סוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד לאיחוד יסודי, כ -30 שניות.
מוסיפים 1 כוס רוסן, שמן זית קלמנטינה, וניל וגרידת קלמנטינה. מקציפים נמוך עד לקבלת תערובת אחידה, בערך 30 שניות.
מקציפים יחד 2 1/2 כוסות קמח, מלח ואבקת אפייה בקערה אחרת.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת הביצים ומקציפים במהירות נמוכה לשילוב. להגדיל מהירות כדי בינוני והכה 30 שניות, ואז לגרד למטה הצדדים של קערה. הגדל את המהירות לבינונית-גבוהה והכה 30 שניות נוספות כדי להתמזג היטב.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים עוגה עד שיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -30 דקות.
תן לעוגה להתקרר על המדף, 5 דקות. העבירו בזהירות סכין דקה בין העוגה לתבנית כדי להשתחרר, ואז הפכו את העוגה למתלה.
קלף קלמנטינה שלמה בעזרת קולפן ירקות. בסיר קטן הביאו 1/2 כוס סוכר שנותרה, 1/2 כוס רוסן וקליפת הקלמנטינה לרתיחה על אש בינונית והבשלו עד שהסוכר נמס לחלוטין, כ -5 דקות.
נקבו חורים עמוקים בעוגה (כ -50 חורים במרווחים של 1/2 אינץ'. חוץ מזה) עם שיפוד דק.
מוציאים את הקליפה מסירופ חם וסירופ כפית על עוגה חמה עדיין.
נותנים להתקרר לחלוטין ומגישים עם קצפת אם תרצו.