עוגת שמנת איטלקית
עוגת שמנת איטלקית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 485 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמנת גבינת שמנת מוכן להפיץ ציפוי, קוקוס, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו עוגת שמנת איטלקית, עוגת שמנת איטלקית, ו עוגת שמנת איטלקית II (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). שמן 13x9 אינץ ' מחבת עם קיצור; קמח קל. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח סוכר, חמאה וקיצור עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. מקציפים בוניל.
הוסף חלמונים, אחד בכל פעם, מכות עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, לנצח קוקוס 1 כוס פקאן עד מעורבב.
בקערה גדולה אחרת, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה רק עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים רבע מהחלבון ביצה לתוך הבלילה עוגה; מקפלים בחלבונים הנותרים.
אופים 45 עד 48 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה קירור, על 1 שעה 30 דקות.
מקשטים עם פקאנים קצוצים נוספים.