עוגת שמנת חמוצה פקאן קילו
אם יש לכם מיץ תפוזים, פקאן, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו שמנת חמוצה עוגה פאונד, שמנת חמוצה עוגה פאונד, ו שמנת חמוצה עוגה פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). שמן וקמח 10 אינץ Bundt או מחבת צינור.
מפזרים אגוזי פקאן על תחתית המחבת; להפריש. לנפות יחד קמח, מלח, וסודה לאפייה לקערה בינונית; להפריש.
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר לבן עד אור ורך. מקציפים ביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים וניל.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם שמנת חמוצה.
יוצקים את הבלילה מעל פקאן במחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 75 עד 90 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 20 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
כדי להכין את הזיגוג: בקערה קטנה, לשלב סוכר של ממתקים, מיץ תפוזים ווניל 1 כפית.
טפטוף על עוגה בעוד עדיין חם.