עוגת שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ממרח שקדים, סוכר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוגת שוקולד מלאה קוקוס-AKA: עוגת שמחת שקדים! # BundtaMonth, ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), ו עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת שמנת שוקולד שקדים Fr (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
משמנים מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם ספריי ירקות. חלופה היא חמאה קמח מחבת העוגה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את קמח התירס, קמח עוגה ואבקת אפייה ולהניח בצד.
באמצעות מערבל לעמוד עם מצורף משוט, להכות את החמאה ואת הדבק שקדים על מהירות גבוהה עד חלקה, על 5 דקות. להפחית את המהירות נמוכה ולאט לאט להוסיף סוכר ממתקים.
מערבבים עד משולב היטב וקל ורך. להעלות את המהירות גבוהה ולהוסיף את תמצית וניל, ביצים שלמות חלמונים, 1 בכל פעם.
מערבבים עד בשילוב טוב. להפחית את המהירות בינונית ולהוסיף את השמנת החמוצה ואת החומרים יבשים ומערבבים עד רק incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן להחליק את פני השטח עם מרית.
אופים בשליש התחתון של התנור במשך 35 דקות, או עד העוגה הוא זהוב ומתרחק מן הצדדים של המחבת.
העבר מחבת מתלה תיל ולתת מגניב.
הסר מחבת ואבק עם סוכר ' ממתקים.