והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם $1.28 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת שקדים ודגנים (Pastiera di Mandorle) יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. אם יש לך דבש פריחת תפוזים, ביצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת שזיפים שקדים / Torta di Prugne e Mandorle, עוגת שקדים טורט-יום 30 תבואה ללא אתגר, ו עוגת פירות אבן עם קרום שקדים (ללא סוכר ודגנים) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תלוש את הקמח על לוח מאפה. הפוך באר בקמח ומניח את הביצה, חלמונים, סוכר, חמאה ושמן זית תערובת, ואת הוניל במרכז. המשך כפי שהיית עם פסטה טרייה, להביא את הקמח לאט מהצדדים. כאשר הבצק מגיע יחד, ללוש עד חלקה, ואז לאפשר לנוח 10 דקות. הבצק יהיה רך מאוד; צמרמורת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייה
שמן זית
וניל
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
חלמון ביצה
ביצה
2
מחממים את התנור ל350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מגלגלים את הבצק למעגל 12 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'. להתאים את הבצק לחלק הפנימי של מחבת טארט 10 אינץ ' ולהניח בצד. בקערה גדולה, לשלב את ריקוטה, שקדים, חיטה סדוקה, סוכר, מי פרחים כתומים וקינמון ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מי פרחים כתומים
חיטה סדוקה
קינמון
שקדים
גבינת ריקוטה
בצק
סוכר
גלול
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
קערה
4
מוסיפים את החלמונים ומערבבים כדי לשלב לחלוטין. בקערה גדולה נפרדת, מקציפים את חלבוני הביצה לפסגות רכות עם מערבל מקצף או חשמלי. בזהירות לקפל את החלבונים ביצה לתוך תערובת ריקוטה עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
חלמון ביצה
גבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מרית
מקציף
קערה
5
יוצקים את התערובת לתוך המאפה ואופים במשך 45 עד 50 דקות, עד הקרום הוא זהוב המילוי הוא מוצק. כאשר מקורר, לחתוך ולהגיש עם הדבש.